Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ζητούν την ευαισθητοποίηση των πολιτών για να αποφευχθούν ατυχήματα και καταστροφές περιουσιών στο Ρέθυμνο

Ζητούν την ευαισθητοποίηση των πολιτών για να αποφευχθούν ατυχήματα και καταστροφές περιουσιών στο Ρέθυμνο

Στα πλαίσια της ενημέρωσης πολιτών για θέματα πυροπροστασίας και αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης, την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, τη Διεύθυνση Δασών Νομού Ρεθύμνης, ενημέρωσε στις 20 Ιουνίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ρεθύμνης τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ρεθύμνης για τη δύσκολη αντιπυρική χρονιά που διανύουμε και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν από το Δήμο Ρεθύμνης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κος Αγριμάκης Νικόλαος, από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ρεθύμνης ο Διοικητής Πύραχος Νικόλαος Α. Λαγουδάκης, ο Υποδιοικητής Επιπυραγός Θεοδόσιος Ι. Χασάπης και ο Προϊστάμενος Ανακριτικού τμήματος Επιπυραγός Δημήτριος Εμμ. Δρυγιαννάκης, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ο Αστυνομικός Διευθυντής Αδάμ Παραδεισανός και από τη Διεύθυνση Δασών ο Κος Ρούσσος Ανάργυρος.

Έγινε ενημέρωση και ζητήθηκε η ευαισθητοποίηση των πολιτών τόσο για τα μέτρα πρόληψης όσο και για τα μέτρα αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών, έτσι ώστε και με τη βοήθεια των πολιτών και του κρατικού μηχανισμού να αποφευχθούν ατυχήματα και καταστροφές περιουσιών.

-Ο-

Διοικητής

Νικόλαος Αντ. Λαγουδάκης

Πύραρχος

Check Also

Ρέθυμνο ΚΕΦΙΑΠ – Ξεκινά το δωρεάν καλοκαιρινό πρόγραμμα του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης

Δωρεάν πρόγραμμα από το (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.)   Δωρεάν πρόγραμμα 8 θεματικών εβδομάδων από το Κέντρο Φυσικής και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize