Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη – Την Τρίτη 25/06 η πρόταση του εισαγγελέα

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη – Την Τρίτη 25/06 η πρόταση του εισαγγελέα

Συνεχίζεται αύριο η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη, στη σκιά ενός βίντεο στο οποίο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εμφανίζεται χαμογελαστός με την παρέα των Κρητικών και το οποίο προκάλεσε την οργή των γονιών του.

Η οικογένεια αμφισβητεί μάλιστα την εγκυρότητα του βίντεο με τους γονείς να αναφέρουν, ότι παραμένουν αμετανόητοι οι βασανιστές του Βαγγέλη.

Αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου, συνεχίζεται στα Ιωάννινα η δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων και την πρόταση του εισαγγελέα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κύριο Μπούκα, η έκδοση της απόφασης αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και συγκεκριμένα έως την Παρασκευή, 28 Ιουνίου.

Η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει εκφράσει τις ενστάσεις της για βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, αναφέροντας ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι παλαιάς τεχνολογίας και βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και δεν είναι κινητό smartphone για να έχει τις αντίστοιχες δυνατότητες, αμφιβάλλοντας για όσα δείχνει το βίντεο και κυρίως επειδή και η φωνή που ακούγεται δεν είναι αυτή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Στο κατηγορητήριο περιγράφονται τουλάχιστον 25 περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι Κρητικοί φέρονται να του έριχναν καυτό νερό στον λαιμό να τον κλείδωναν σε ντουλάπες, να του πατούσαν τα δάχτυλα να του πέρναγαν θηλιά στον λαιμό και να τον κρεμούσαν από το παράθυρο.

Check Also

Ρέθυμνο – Η εκδήλωση «Στα χνάρια του Ερωτόκριτου» στα Ρούστικα

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, σε συνεργασία με το Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize