Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Υπηρεσιακό ταξίδι πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μαρινάκης στη Μάλτα

Υπηρεσιακό ταξίδι πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μαρινάκης στη Μάλτα

Στη Μάλτα θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της συνάντησης της Διοικητικής Επιτροπής και της Πολιτικής Διοικητικής Επιτροπής, της οποίας ο Δήμαρχος είναι μέλος, του προγράμματος « CivitasDestinations», που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon 2020.

Ως γνωστόν, ο Δήμος Ρεθύμνης είναι ο μόνος Δήμος της χώρας που συμμετέχει, μαζί με το Πολυτεχνείο Κρήτης, ως εταίρος, στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα, το οποίο στόχο έχει την εφαρμογή δράσεων και παρεμβάσεων που διασφαλίζουν τη βιώσιμη κινητικότητα.

Στη ρεθυμνιώτικη αποστολή συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρεθύμνης κ. Τάσος Παπαδουράκης και τα στελέχη του τμήματος Προγραμματισμού και παρακολούθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας Δ.Ρ. κ.κ. Νίκος Βώβος και Θωμάς Παπαδογιάννης.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και τις 23 Μαρτίου. Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το προσεχές Σάββατο 24/3 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Αγριμάκης.

Check Also

Τίμησαν το Βασίλη Σκουλά οι Κρητικοί του Μόντρεαλ

maleviziotis.gr Ο Σύλλογος Κρητών Μόντρεαλ αποφάσισε να τιμήσει τον σπουδαίο λυράρη και τραγουδιστή Βασίλη Σκουλά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize