Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Βραβεύτηκε το Ρέθυμνο ως ο καλύτερος προορισμός πόλης, οικογένειας και πολιτισμού!

Βραβεύτηκε το Ρέθυμνο ως ο καλύτερος προορισμός πόλης, οικογένειας και πολιτισμού!

Τρία βραβεία κέρδισε το Ρέθυμνο στα Greek Travel Awards, που διοργανώθηκαν στην Στοκχόλμη. Το Ρέθυμνο κέρδισε δύο χάλκινα βραβεία για τον καλύτερο προορισμό της πόλης και της οικογένειας και ένα χρυσό βραβείο για τον καλύτερο προορισμό του πολιτισμού.

Τα βραβεία ξεκίνησαν υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. – Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εξωτερικών και Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της HATTA.

Με την παραλαβή αυτών των βραβείων, η κ. Πέπη Μπιρλιράκη, πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Ρεθύμνου, δήλωσε: «Είναι τιμή μου και της πόλης μου να λάβω αυτά τα βραβεία, είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών μας και αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε. Για να λάβουμε αυτά τα σημαντικά βραβεία, προσφέρουμε μια ευκαιρία σε εκείνους που θα ήθελαν να έρθουν και να επισκεφτούν το Ρέθυμνο για να ζήσουν αυτή την πολιτιστική και γαστρονομική μοναδική εμπειρία με τους αγαπημένους τους. Η τελετή για το Καρναβάλι είναι μεγάλη χαρά για τον εορτασμό του Χρυσού Ελληνικού Βραβείου Ταξιδιού για τον Πολιτισμό και καλωσορίζουμε όλους τους Σκανδιναβούς για τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις! «.

Check Also

Ρέθυμνο – Με το ΔΣ των Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού συναντήθηκε ο Θοδωρής Νίνος

Συνάντηση με το ΔΣ των Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (ΟΡΚ) πραγματοποίησε ο Θοδωρής Νίνος Συνεχίζονται οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize