Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / FreeTime / Βίωσαν την καλοσύνη μέσα από 3 υπέροχες γιορτές! – Χορός, τραγούδι, θέατρο – Debate, Λογοτεχνία, Anti-Bullying και… Απονομές!

Βίωσαν την καλοσύνη μέσα από 3 υπέροχες γιορτές! – Χορός, τραγούδι, θέατρο – Debate, Λογοτεχνία, Anti-Bullying και… Απονομές!

H ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΦΗΤΑΜ

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, τα Κέντρα Αγγλικών “Ασημένια Φήταμ” πραγματοποίησαν την ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους, χωρισμένη σε 3 ξεχωριστές γιορτές ανά επίπεδα, στη μεγάλη αίθουσα του κινηματοθέατρου Cineland Pantelis. Η εκδήλωση, που φέτος ήταν αφιερωμένη στην “Καλοσύνη”, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πολυβραβευμένης Εκστρατείας Anti-Bullying των Κέντρων Φήταμ και του Έτους Εθελοντισμού “Be Kind With QLS”.

Χορός, τραγούδι & θέατρο

Μετά από μήνες ετοιμασιών και προβών, οι μαθητές ήταν πλέον σε θέση να λάμψουν επί σκηνής με τραγούδια, χορογραφίες και σκετς με επίκεντρο την έννοια της καλοσύνης. Μεταξύ άλλων, τα παιδιά ζωντάνεψαν στιγμιότυπα από το θρυλικό μιούζικαλ του Broadway “Annie”, το νεανικό “High School Musical” της Disney και τον “Καρυοθραύστη” με μπαλέτο σε κλασσική μουσική του Τσαϊκόφσκι.

Debate, Λογοτεχνία & Anti-Bullying

Ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικη νότα έδωσε το εορταστικό debate που αφορούσε την ύπαρξη του Αϊ Βασίλη ενώ η λογοτεχνία είχε την τιμητική της με αφιέρωμα στη 200ή επέτειο από τον θάνατο της συγγραφέως Jane Austen. Από την πλευρά της, η Ομάδα Εθελοντών & Πρεσβευτών Anti-Bullying έδωσε δυναμικά το «παρών» με χοροθέατρο και επετειακό αφιέρωμα στα 20 χρόνια από την απώλεια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Απονομές

Όπως πάντα, απονεμήθηκαν βραβεία και έπαινοι στους πρωτεύσαντες και άριστους μαθητές της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Κορνιζωμένα πιστοποιητικά παρέλαβαν οι απόφοιτοι των επιπέδων Lower & Proficiency, καθώς επίσης και οι Anti-Bullying Ambassadors (Πρεσβευτές) που εκπαιδεύτηκαν τον περασμένο Απρίλιο από το καινοτόμο Βρετανικό πρόγραμμα που έφερε στην Ελλάδα το Δίκτυο QLS.

Καλή χρονιά σε όλους από τα Κέντρα Αγγλικών “Ασημένια Φήταμ”!

Ματθαίος Καπετανάκης & Ιωάννα Καψάλη
Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι at | [email protected] |

Μαζί στο ρεπορτάζ καθημερινά, αλλά και σε αφιερώματα.
Ενημέρωση και Ψυχαγωγία, Υπεύθυνα με Πολυφωνία και Ψυχραιμία.
Στην Κρήτη ζεις με σάρκα και οστά, την ψυχή της αυθεντικότητας!

Check Also

Ε τον Κερατούκλη! – Ντύθηκε Άι Βασίλης και μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς οπαδούς του Ρέθυμνο Cretan Kings!

novasports.gr Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΚΑΕ Ρεθύμνου. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσε οργάνωσε η ΚΑΕ του Ρεθύμνου για …

Σχόλια