Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Vegan μπισκοτένια φουντουκόταρτα

Vegan μπισκοτένια φουντουκόταρτα

Αυτή η βίγκαν τάρτα φουντουκιών και σοκολάτας θα σας συναρπάσει. Αληθινά υλικά, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς αυγά, χωρίς ψήσιμο! Μόνο αγνή γεύση που θα σας εκπλήξει!

Υλικά
1 πακέτο μπισκότα digestive
2-3 κουταλιές της σούπας βίγκαν βούτυρο
1 κουτί κρέμα καρύδας
250 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καρύδας
1 φλιτζάνι φουντούκια
1/4 φλιτζάνι χαρουπάλευρο
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
2 κουταλιές σούπας κακάο
1/4 φλιτζάνι νιφάδες φαγόπυρο
2 κουταλιές σούπας ρυζάλευρο

Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα καρύδας και την σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύετε με σύρμα έως να ενωθούν τα υλικά καλά. Αφαιρείται από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει. Βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα. Μπορείτε αυτό το βήμα να το κάνετε και από την προηγούμενη μέρα.

Βάζετε στο μπλεντερ τα μπισκότα με το βίγκαν βούτυρο και χτυπάτε. Απλώνετε το μίγμα σε βάση τάρτας και πιέζετε κάτω και γύρω στα τοιχώματα.

Απλώνετε την παγωμένη σοκολατένια γέμιση πάνω στην τάρτα.

Για το κράμπλ βάζετε στο μπλέντερ τα φουντούκια, το χαρουπάλευρο, το λάδι καρύδας, το κακάο, τις νιφάδες φαγόπυρου και το ρυζάλευρο και χτυπάτε ίσα ίσα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Καλύπτετε την επιφάνεια της τάρτας και στολίζετε με φουντούκια ολόκληρα.

Check Also

Φανταστικά cakepops που θα λατρέψουν τα παιδιά!

giorgostsoulis.com Πρέπει να θρυμματίσουμε πολύ καλά το κέικ για να πετύχει πιο εύκολα η συνταγή. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize