Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αν τους βρείτε στο δρόμο σας στο Ρέθυμνο απαντήστε τους! – Υπάλληλοι του Δήμου διεξάγουν έρευνα

Αν τους βρείτε στο δρόμο σας στο Ρέθυμνο απαντήστε τους! – Υπάλληλοι του Δήμου διεξάγουν έρευνα

 

 Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Ρεθύμνης είναι ο μοναδικός Δήμος της Ελλάδας ο οποίος, μαζί με το Πολυτεχνείο Κρήτης, συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «CIVITAS DESTINATIONS», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του HORIZON 2020 και αφορά σε στοχευμένες δράσεις ενίσχυσης της βιώσιμης κινητικότητας για καθαρές, ασφαλείς, έξυπνες και βιώσιμες μεταφορές για κατοίκους και επισκέπτες του Ρεθύμνου.

Στο πλαίσιο λοιπόν των πρωτοβουλιών και δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Ρεθύμνης ως εταίρος στο συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν, από σήμερα και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2018, καταγραφές κυκλοφοριακών δεδομένων σε πληθώρα σημείων του οδικού δικτύου, ενώ θα γίνουν και έρευνες με ερωτηματολόγια σχετικά με ζητήματα μετακινήσεων.

Παρακαλούμε λοιπόν τους συμπολίτες αφενός να δείξουν κατανόηση σε ενδεχόμενες, μικρής έκτασης και διάρκειας, οχλήσεις που ίσως υποστούν κατά την κυκλοφορία τους στην πόλη και αφετέρου να συνεργαστούν με εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του Δήμου για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων που θα τεθούν στη διάθεση τους.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού από τη συλλογή των δεδομένων θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα αξιοποιηθούν στη συνολική προσπάθεια του Δήμου να γίνει το Ρέθυμνο πρότυπο Βιώσιμης Ευρωπαϊκής Πόλης.

Με τη βεβαιότητα ότι οι συμπολίτες θ’ ανταποκριθούν θετικά στις προγραμματισμένες δράσεις, τους ευχαριστούμε πολύ.

Check Also

Ρέθυμνο – Καλούν τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην 8η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής»

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της διατροφής και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize