Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΠΝΕΥΜΑ / Το Ρέθυμνο τιμά, σέβεται, αγαπάει και υποστηρίζει τους Κληρικούς του

Το Ρέθυμνο τιμά, σέβεται, αγαπάει και υποστηρίζει τους Κληρικούς του

ΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Το Ρέθυμνο (Επίσκοπος, Περιφέρεια, Δήμαρχοι, Φορείς και Λαός)

τιμά, σέβεται, αγαπάει και υποστηρίζει τους Κληρικούς του

Αισθανόμαστε επιτακτική την ανάγκη, εκ μέρους του Διοικητικο Συμβουλίου του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, να εκφράσουμε πολλές ευχαριστίες από καρδιάς, σε όλους τους συνδαιτημόνες της εκδήλωσης για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συνδέσμου μας που έγινε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στο κτήμα «Γεράνι Palace».

Νιώσαμε αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης να μας πλημμυρίζουν βλέποντας πάρα πολύ κόσμο (ο Επίσκοπός μας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, οι Δήμαρχοι Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, οι Φορείς και ο Λαός) τόσο από την περιοχή του Ρεθύμνου όσο και από το Μυλοπόταμο, ενωμένοι να μας περιστοιχίζουν με αγάπη και σεβασμό.

Είμαστε περήφανοι όλοι οι Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, γιατί την ώρα που κάποιοι θέλουν να μάς ταπεινώσουν ο Επίσκοπός μας κ.κ. Ευγένιος, οι Αρχές, οι Φορείς και ο Λαός του Ρεθύμνου σέβονται, αγαπούν, και υποστηρίζουν τους κληρικούς του. Για το Διοικητικό ΣυμβούΛιόν του Συνδέσμου μας ο πρόεδρος Π.Δημητριος Σωπασουδακης Πρωτοπρεσβυτερος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Ιερατικού Συνδέσμου

της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Ο Πρόεδρος

Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Σωπασουδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize