Αρχική / FreeTime / Το Ρέθυμνο έκανε τη διαφορά! – Δείτε ποιοι ήταν οι 6 αθλητές που βραβεύτηκαν στον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου πόλης

Το Ρέθυμνο έκανε τη διαφορά! – Δείτε ποιοι ήταν οι 6 αθλητές που βραβεύτηκαν στον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου πόλης

Δημότες, επισκέπτες και αθλητές έτρεξαν στο Ρέθυμνο στον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου πόλης που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ο αγώνας εκτυλίχθηκε μέσα σε μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου με σημείο έναρξης και τερματισμού την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Εντυπωσιακό ήταν ότι λίγο πριν την εκκίνηση, αρκετοί αθλητές έκαναν την προθέρμανσή τους για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στη διαδρομή. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δήλωσαν συμμετοχή ακόμη και άνθρωποι που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε αγώνες, όμως τερμάτισαν με ένα χαμόγελο στα χείλη και έδειξαν ότι το απόλαυσαν αρκετά.

Οι επιδόσεις των αθλητών εξέπληξαν το κοινό του Ρεθύμνου, αφού η διαδρομή ολοκληρώθηκε με νικητή τον Αντώνη Κωστάκη με χρόνο μόλις 16:38 λεπτά. Δεύτερος ήρθε με διαφορά δευτερολέπτων ο Μανώλης Σηφάκης, ενώ τρίτος στα 18 λεπτά τερμάτισε ο Παντελής Παραγιουδάκης.

Ωστόσο, βραβεύτηκαν και οι γυναίκες αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα με σειρά τερματισμού. Την πρωτιά πήρε η Μαρία Σταγογιάννη με 20:27 λεπτά, δεύτερη τερμάτισε η Ελένη Χαζηράκη και τρίτη η Αδαμαντία Λεμοντζόγλου με διαφορά δευτερολέπτων.

Ο αγώνας διοργανώθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από τον δήμο Ρεθύμνου και από ό,τι φαίνεται θα καθιερωθεί, αφού η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τους 270 σε αριθμό.

Όλη η διοργάνωση είχε τον ενθουσιασμό τόσο των διοργανωτών, αλλά και των συμμετεχόντων, κάτι που δίνει ελπίδες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Ρέθυμνο.

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Κρήτη – Νέο τροχαίο ατύχημα – Ξεκίνησε από το Ρέθυμνο και κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ

neakriti.gr Στο ύψος του Φόδελε Οι βροχές στην Κρήτη δυστυχώς δεν φέρνουν μόνο ευλογία αλλά …

Σχόλια

Font Resize