Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι κάνει πρεμιέρα στο Ηράκλειο!

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι κάνει πρεμιέρα στο Ηράκλειο!

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την επίσημη έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού!

Αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, ο προπομπός της διοργάνωσης θα βρεθεί στη Λότζια, στο Ηράκλειο για να μεταδώσει το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης που αφορά τον χορό στον χώρο και τον χρόνο.

Ο χορός που μας ενώνει θα είναι το σύνθημα που θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις εκδηλώσεις από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 11 Μαρτίου στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης!

Στο Ηράκλειο κάνει πρεμιέρα το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2019 με τον προπομπό του στη Λότζια. Το κέφι, η χαρά και η ζωντάνια του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Κρήτης θα ξεσηκώσει την νησιωτική πρωτεύουσα της χώρας. Όλοι και όλα είναι έτοιμα ενώ τις επόμενες μέρες θα στολιστεί κατάλληλα και η πόλη του Ρεθύμνου με παλαιότερα άρματα.

Ο χορός στον χώρο και τον χρόνο είναι το φετινό σύνθημα της διοργάνωσης. Ο χορός που μάς ενώνει θα έχει την πρωτοκαθεδρία του σε όλα τα δρώμενα από τις 15 Φεβρουαρίου στην επίσημη έναρξη στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη με την αρμόζουσα τελετή, μέχρι και τις 11 Μαρτίου που θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με παραδοσιακά κούλουμα στην πόλη και την ενδοχώρα.

Μάλιστα φέτος συμπληρώνει και τα 30 χρόνια ζωής του, το διαπιστευμένο με ρεκόρ Γκίνες, μεγαλύτερο κυνήγι του θησαυρού, αυτό του Ρεθύμνου! Για όλα τα νεότερα υπάρχει στη διάθεση του κοινού η ιστοσελίδα rethymnocarnival.gr και το γραφείο πολιτισμού στην οδό Αρκαδίου 50.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize