Αρχική / FreeTime / Τι ζητάει ο άνθρωπος! H σημερινή αγγελία για ενοικίαση σπιτιού στα Χανιά που θα γίνει viral

Τι ζητάει ο άνθρωπος! H σημερινή αγγελία για ενοικίαση σπιτιού στα Χανιά που θα γίνει viral

Μπορεί πριν λίγες ημέρες να γράφαμε ότι είναι τέτοια η έλλειψη σπιτιών στα Χανιά που οι ιδιοκτήτες περνούν από… οντισιόν τους υποψηφίους ενοικιαστές όμως ούτε εμείς περιμέναμε ότι θα βλέπαμε τέτοια αγγελία στην εφημερίδα!

Για να διεκδικήσει κανείς το συγκεκριμένο δυάρι λοιπόν που δίνεται για ενοικίαση στην περιοχή του Ακρωτηρίου, πρέπει να είναι ή αξιωματικός ή… Πόντιος όπως βλέπετε στην αγγελία που δημοσιεύεται σήμερα στα «Χανιώτικα Νέα». Εάν δε είναι και τα δύο τότε σίγουρα έχει μεγάλες πιθανότητες να επιλεγεί!

Φυσικά δεν αμφισβητεί κανείς το δικαίωμα των ανθρώπων να διαχειριστούν με όποιο τρόπο θέλουν την ιδιοκτησία τους και μόνο καλόπιστα δημοσιεύουμε αυτήν την αγγελία.

Όμως δυστυχώς, είναι καθημερινή διαπίστωση πλέον πως οι διάφορες προτιμήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη για τον μελλοντικό ενοικιαστή του, έχουν δημιουργήσει στην πόλη ένα ιδιότυπο είδους κοινωνικού ρατσισμού με «θύματα» όχι φυσικά τους μη αξιωματικούς και μη Πόντιους αλλά όλους εκείνους που δεν είναι «προτιμητέοι» λόγω καταγωγής, ανεργίας, κατοικιδίων, παιδιών ή ακόμα και «φάτσας» ή στυλ…

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Tips διακόσμησης για ένα καλύτερο υπνοδωμάτιο!

spirossoulis.com Όταν ένα δωμάτιο είναι διακοσμημένο με ωραίο τρόπο που ταιριάζει στο στιλ και τη …

Σχόλια

Font Resize