Αρχική / NEWS VIDEOS / Θαύμασαν τις ομορφιές του Ρεθύμνου και αθλήθηκαν!

Θαύμασαν τις ομορφιές του Ρεθύμνου και αθλήθηκαν!

Εικόνες που εντυπωσιάζουν με τις ομορφιές του Ρεθύμνου από ψηλά και με τη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών άφησε πίσω του ο 9ος γύρος πόλης Ρεθύμνου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τους αρμόδιους του δήμου να υπόσχονται για μία ακόμη καλύτερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά.

Θαύμασαν τις ομορφιές του Ρεθύμνου από την παραλία και τις αναπλάσεις, μέχρι τη γραφική παλιά πόλη. Πέρασαν το μήνυμα του υγιεινού τρόπου ζωής με την άθληση στην καθημερινότητά μας ακόμη και στο αστικό τοπίο και πραγματικά απόλαυσαν τις διαδρομές του 9ου γύρου πόλης Ρεθύμνου.

Διοργανωτές ήταν ο δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού με την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και με την υποστήριξη του ΣΥΝΠΟΛΙΣ με στόχο να παράσχουν επιπλέον ευκαιρίες και κίνητρα αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Ρεθύμνου και όχι μόνο, με τρεις παράλληλους αγώνες δρόμου για αθλητές, μη αθλητές, παιδιά, ΑμεΑ, και αθλητές Special Olympics.

Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τους διοργανωτές να ευχαριστούν τους εθελοντές που στήριξαν το εγχείρημα και με τη δέσμευση ότι το 2019, ο 10ος γύρος πόλης Ρεθύμνου, θα είναι ακόμη καλύτερος!

Βροντερό παρών με την συμμετοχή του έδωσε για ακόμα  μια φορά τη φετινή χρονιά το σωματείο του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, συμμετέχοντας την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στην γιορτή μαζικού αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στον 9ο ΓΥΡΟ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.  Οι ακαδημίες του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συμμετείχαν με μεγάλο αριθμό  παιδιών, προπονητών αλλά και γονιών αποδεικνύοντας για ακόμα άλλη μια φορά ότι η συμμετοχή σε τέτοιους είδους αθλητικές δράσεις και εκδηλώσεις έχουν για αυτούς πρωτεύοντα ρόλο στην καθημερινότητα τους με στόχο την υγεία, ψυχαγωγία, διασκέδαση, και κοινωνικοποίηση τους. Έτρεξαν παιδιά από το γκρουπ των Μπαμπίνο γεννηθέντων ηλικιών 2012-2013 έως και το γκρουπ των Προπαίδων γεννηθέντων ηλικιών 2006-2007. Στο πέρας του αγώνα αυτό που έμεινε σε όλα τα παιδιά που παρευρέθησαν και ειδικά σε αυτών του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ήταν η χαρά και η ικανοποίηση της συμμετοχής και σε συνδυασμό με τα αναμνηστικά μπλουζάκια και μετάλλια όπου παρέλαβαν από τους διοργανωτές τα έκαναν να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο – Με 160 χιλιάδες ευρώ «είδε φως» το γήπεδο στον Φουρφουρά Αμαρίου

160.000 Ευρώ για το Δημοτικό Στάδιο Τ.Κ. Φουρφουρά Δ. Αμαρίου   Τη σύμβαση του έργου …

Σχόλια

Font Resize