Αρχική / STYLE / FreeTime / Τα Στρατάκια πώρωσαν τα… Βρακοφοράκια!

Τα Στρατάκια πώρωσαν τα… Βρακοφοράκια!

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Πλατεία Μικρασιατών στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου για να θαυμάσει τους μαθητές του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, σε παραδοσιακούς χορούς υπό τη μουσική του και Γιώργου και του Νίκου Στρατάκη με το συγκρότημά τους. Η βραδιά ξεκίνησε με μαντινάδες από τον πρόεδρο του Ομίλου, Στέλιο Κιαγιαδάκη.

Σκωπτικά με μαντινάδες σχολίασε ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης το γεγονός ότι οι μετεωρολόγοι δεν κατάφεραν να προβλέψουν σωστά τον καιρό, με αποτέλεσμα να μην βρέξει και η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με χορό και μουσική να φιλοξενηθεί απρόσκοπτα στην Πλατεία Μικρασιατών στο Ρέθυμνο. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους γονείς και τους λοιπούς συγγενείς των μαθητών για την εμπιστοσύνη στο σύλλογο που φέρει τη βαριά ευθύνη να μεταλαμπαδεύσει σωστά την κρητική παράδοση στις νέες γενιές.

Οι χοροδιδάσκαλοι ονομαστικά ενθάρρυναν το ένα μετά το άλλο τα παιδάκια να σύρουν τον χορό, με ζωγραφισμένο το χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη τους.

Τα… «Στρατάκια» απογείωσαν το κέφι στην απογευματινή εκδήλωση που οι νεαρότεροι του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης έδειξαν να την ευχαριστιούνται με την ψυχή τους!

 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο – Γνώρισαν τον τρόπο με τον οποίο πολεμούσαν οι Κρητικοί κατά την διάρκεια των επαναστάσεων 1821 – 1866!

Ιωάννα Καψάλη - Daynight.gr Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ρεθύμνου με μια …

Σχόλια

Font Resize