Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Τα 7 κλειδιά της Επιτυχίας στο Ρέθυμνο!

Τα 7 κλειδιά της Επιτυχίας στο Ρέθυμνο!

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου είναι η νέα πρωτοβουλία στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης στην πόλη μας, που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες όλων των πολιτών για απόκτηση υψηλού επιπέδου γνώσης, από διακεκριμένους επιστήμονες. Η νέα αυτή προσπάθεια, την οποία ηγούνται συμπολίτες μας, αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους Ρεθεμνιώτες που αγαπούν τη γνώση και οι οποίοι έχουν αναγάγει την διαρκή αυτοβελτίωση σε τρόπο ζωής.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ρεθύμνου αφορούν όλους τους πολίτες αφού δεν υπάρχουν ηλικιακοί, ούτε μορφωτικοί περιορισμοί. Οι θεματικές ενότητες καλύπτουν όλους τους τομείς της επιστήμης και της εκπαίδευσης, όπως της Ψυχολογίας, της Ιατρικής, της Διοίκησης, της Ηγεσίας, της προσωπικής ανάπτυξης, της απόκτησης και βελτίωσης επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων κλπ.

Ο πρώτος κύκλος σπουδών, ο οποίος θα ξεκινήσει αμέσως  μετά την εορτή του Πάσχα, έχει τίτλο τα «Τα 7 κλειδιά της Επιτυχίας».

Αποτελείται από επτά(7) τρίωρες διαλέξεις από εγνωσμένης αξίας ομιλητές, οι οποίοι θα «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά της υγείας, της εκπαίδευσης, της επικοινωνίας, των σχέσεων, του γάμου, των οικονομικών και άλλων παραγόντων επιτυχίας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σπίτι του Πολιτισμού» και η συνδρομή που καταβάλλεται ισχύει για όλο το πρόγραμμα μαθημάτων των επτά(7) διαλέξεων. Για τους ανέργους, τους φοιτητές, τα ΑμεΑ, τους πολύτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες και τις ομάδες τριών(3) ατόμων και άνω υπάρχει ειδική έκπτωση.

Πληροφορίες και εγγραφές: Logopedia, (Ν.Ασκούτση 5, ώρες 10:00-16:00) και στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ρεθύμνου:

Υπεύθυνη τμήματος: Παγώνα Παπαδοπούλου-2831057585

Συντονιστής: Αντώνης Πολυχρονάκης-6986931336.

 

 

 

Check Also

Ρέθυμνο – Ιδρύθηκε τμήμα Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ίδρυση Τμήματος Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας  στο Δήμο Αγίου Βασιλείου Υπεγράφη η απόφαση που αφορά στη ίδρυση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize