Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου – Προκλητικό «ξέπλυμα» της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής η πρόταση της εισαγγελέα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων  Ν.Ρεθύμνου  καταγγέλλει την εισαγγελέα στη δίκη της Χρυσής Αυγή  σε μια προκλητική πρόταση, ασπίδα προστασίας επί της ουσίας της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, προχώρησε χθές η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ύστερα από 8 ώρες αγόρευσης, κατέληξε ότι οι 65 κατηγορούμενοι -οι 18 ναζιστές πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής και 47 μέλη της- θα πρέπει να αθωωθούν, πλην του δολοφόνου Ρουπακιά, ο οποίος μάλιστα κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και χρόνια και κοιμάται σπίτι του, ενώ έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

Πρόκειται για ολοφάνερο ξέπλυμα των εγκλημάτων, των επιθέσεων και των τραμπούκικων-φασιστικών πρακτικών της Χρυσής Αυγής, που απορρέουν από τις σάπιες ιδέες που εκφράζει, το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία, τον αντικομμουνισμό, την υπεράσπιση του ναζισμού, του σάπιου καπιταλιστικού στστήματος, ό,τι πιο αντιδραστικού υπάρχει.

Η εισαγγελέας, υιοθετώντας τα επιχειρήματα των χρυσαυγιτών, έρχεται σε αντιπαράθεση με το τεράστιο πλήθος των αποδείξεων και των συντριπτικών στοιχείων ενοχής των κατηγορούμενων που αναδείχτηκαν και κατά τη διάρκεια της δίκης. Ουσιαστικά τους αθωώνει ως εγκληματική οργάνωση και τους δίνει αβάντα να συνεχίσουν τη δράση τους. Ταυτόχρονα, προσβάλλει και τα θύματα από τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, τους αγωνιστές εργαζόμενους, τους μετανάστες.

Απομονώνουμε τους φασίστες παντού, σε χώρους δουλειάς, σε λαϊκές γειτονιές. Καλούμε τους συναδέλφους και όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουμε τον αγώνα, ώστε να τους δώσουμε την απάντηση και την τιμωρία που τους αξίζει: να πεταχτούν στα σκουπίδια της ιστορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize