Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συναντήσεις με τις θεσμικές αρχές του Ρεθύμνου πραγματοποίησε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Συναντήσεις με τις θεσμικές αρχές του Ρεθύμνου πραγματοποίησε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Σειρά συναντήσεων με τις θεσμικές αρχές και τους παραγωγικούς φορείς του Ρεθύμνου ξεκίνησε ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σε αυτή την κατεύθυνση πραγματοποίησε συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα. Μαίρη Λιονή και τον Δήμαρχο Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Μαρινάκη. Στόχος των επαφών είναι η ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου για τα προβλήματα και τις προοπτικές του τόπου μας στην κατεύθυνση της ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς του νομού.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Το κλειδί για την επίτευξη των αναπτυξιακών μας στόχων για το Ρέθυμνο μπορεί να ενσωματωθεί σε μια λέξη: συνεργασία. Το Ρέθυμνο έχει απολυτή ανάγκη την συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων. Με αυτή την αρχή πορεύτηκα από το 2012 και έτσι δεσμεύομαι να συνεχίσω στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου μας».

Συναντήσεις με Δ. Κόκκινο, Γ. Ταταράκη και Π. Μουρτζανό πραγματοποίησε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Συνεχίζει τη σειρά επαφών με τις θεσμικές αρχές και τους παραγωγικούς φορείς του Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κεφαλογιάννης βρέθηκε στο Πέραμα, το Σπήλι και την Αγ. Φωτεινή πραγματοποιώντας, αντίστοιχα, συναντήσεις με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου, κ. Δημήτρη Κόκκινο, τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου, κ. Γιάννη Ταταρακη και τον Δήμαρχο Αμαρίου, κ. Παντελή Μουρτζανό. Πρόκειται για θεσμικές συναντήσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου και τη θέσπιση ουσιαστικής συνεργασίας για την επίτευξη των αναπτυξιακών προοπτικών του Ρεθύμνου.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Οφείλουμε να προχωρήσουμε ενωμένοι με σχέδιο, επιμονή, συνέχεια, συνέπεια και να θεμελιώσουμε έναν ολοκληρωμένο οδικό χάρτη ενεργειών για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του Ρεθύμνου. Βάζουμε  στο επίκεντρο τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα της Κρήτης και την ανάγκη ενίσχυσης του Ρεθύμνου με πόρους, υποδομές και υπηρεσίες».

Check Also

Ρέθυμνο – Ξεκινά πρόγραμμα επιδοτούμενης απασχόλησης μαθητευομένων εντός των επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ενημερώνει τα μέλη του για τη δυνατότητα επιδοτούμενης απασχόλησης μαθητευόμενων εντός των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize