Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στόχος του προγράμματος είναι η ενεργοποίηση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του αλκοόλ και τις βλαβερές επιπτώσεις του

Στόχος του προγράμματος είναι η ενεργοποίηση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του αλκοόλ και τις βλαβερές επιπτώσεις του

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνης, συμμετέχει και φέτος ως συνεργαζόμενος φορέας στο δίκτυο επαγγελματιών υγείας της 7ης ΥΠΕ, στην  υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό στην θεματική ενότητα ΄΄Αλκοόλ και Νέοι΄΄.

Μέχρι σήμερα τα ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της υπηρεσίας: κα. Τζεμοπούλου Ευσταθία-Επισκέπτρια Υγείας, κα. Χαμηλάκη Ειρήνη-Κοινωνιολόγο και κα. Πενθερουδάκη Ειρήνη-Νομικό με MSc Δημόσιας Υγείας έχουν πραγματοποιήσει διαδραστικές παρουσιάσεις σε  90 μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Περάματος Δήμου Μυλοποτάμου και  80 μαθητές της Α΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενεργοποίηση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του αλκοόλ και τις βλαβερές επιπτώσεις του.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και μετά τις Πασχαλινές διακοπές με τμήματα τάξεων του 1ου και του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου μετά από αντίστοιχα αιτήματά τους.

Check Also

Κρήτη – Λαθραίο αλκοόλ σε γνωστά μπαρ του νησιού

neakriti.gr Στο στόχαστρο ελέγχων από τους ράμπο εκτός από καταστήματα και εργοστάσια και τα νυχτερινά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize