Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / Στο Ρέθυμνο το 27ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας!

Στο Ρέθυμνο το 27ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας!

Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου 2019, θα λάβει χώρα στο Ρέθυμνο, στο σύμπλεγμα κτιρίων Ωδείο και Σπίτι του Πολιτισμού, το 27ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας.

To συνέδριο πραγματεύεται τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στον ίλιγγο και την βαρηκοΐας σε ενήλικες και παιδιά.

Συμμετέχουν με εισηγήσεις, διαλέξεις και πρακτικά εργαστήρια έγκριτοι γιατροί, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εξαιτίας της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας του νησιού, τα συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Κρήτη είναι λίγα κι οι γιατροί διψούν για ενημέρωση και επιμόρφωση.

Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε η θεματολογία να είναι ευρεία και ενδιαφέρουσα και για τις λοιπές ιατρικές ειδικότητες (Παιδιάτρους, Γενικούς Γιατρούς, Παθολόγους, Νευρολόγους).

Δίνεται λοιπόν η δυνατότητα στους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, ειδικούς και ειδικευόμενους εντός Κρήτης, να συμμετάσχουν και να εντρυφήσουν στο αντικείμενο, που ουσιαστικά πολύ συχνά αντιμετωπίζουν κι αυτοί στην καθημερινή τους πράξη.

27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας  

7-9 Ιουνίου 2019

Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Ωτολογίας, Ακοολογίας, Νευροωτολογίας

“Ωδείο Ρεθύμνου & Σπίτι του Πολιτισμού”, Ρέθυμνο, Κρήτη

Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://otology2019.frei.gr/ και στο www.frei.gr.

Check Also

Ρέθυμνο – Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών ζητά άτυπη παράταση για την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων

taxheaven.gr Επιστολή στον Υφυπουργό, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο έστειλε ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize