Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Στο Ρέθυμνο πάνω από 500 tangueros και tangueras από 36 χώρες του κόσμου!

Στο Ρέθυμνο πάνω από 500 tangueros και tangueras από 36 χώρες του κόσμου!

Ένα φεστιβάλ που έχει καταξιωθεί διεθνώς με πάνω από 500 επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές από 36 χώρες του κόσμου να εκφράζουν στο Ρέθυμνο τον έρωτά τους για τον πιο αισθαντικό χορό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Το Tango festival A los amigos καθηλώνει το κοινό με πλούσιες πολιτιστικές δράσεις και φυσικά πολύ χορό!

Mαθήματα και προβολές ταινιών στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο, από το πρωί έως το βράδυ, τα απογεύματα «μιλόνγκες» στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών, οι οποίες απογειώνονται τις βραδινές ώρες στο στάδιο Μελίνα Μερκούρη με τα Shows των καλλιτεχνών και τις υπέροχες μελωδίες από τους μουσικούς και την ορχήστρα Tango Sonos, αυτό είναι το Tango festival A los amigos.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ μεγαλώνει και επεκτείνεται, διότι έχει καταφέρει να αναμείξει πολιτισμούς, γλώσσες και ιστορίες άλλων τόπων, οι οποίοι ενώνονται, συγχωνεύονται και γίνονται ένα.

Οι δρόμοι της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου πλημμυρίζουν από μελωδίες νοσταλγικές και από ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και πολιτισμών που γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά στο Ρέθυμνο!

“A los Αmigos” θα πει «για τους φίλους», επομένως είναι η ανιδιοτελής προσφορά και κατάθεση της ιστορίας, της μουσικής και της τεχνικής του tango στους λάτρεις αυτού του χορού.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενσωματωθούν στη γιορτή, να γνωρίσουν και να γνωριστούν με ξένες κουλτούρες και να ξενυχτίσουν χορεύοντας.

Οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες του τανγκό στο Ρέθυμνο φέτος ξεπερνούν τους 500 και προέρχονται από 36 χώρες του κόσμου, αποδεικνύοντας ότι αυτή η διεθνής γλώσσα έχει τεράστια απήχηση και δυναμική, όπως και το Ρέθυμνο ως πολιτιστικός προορισμός.

cretedoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize