Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Στο Ρέθυμνο η Ελληνοϊταλίδα υποψήφια ευρωβουλευτής Όλγα Νάσση

Στο Ρέθυμνο η Ελληνοϊταλίδα υποψήφια ευρωβουλευτής Όλγα Νάσση

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας – Ανθρωπολόγος, Όλγα Νάσση, βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής της. Η Ελληνίδα της ομογένειας, τόνισε τη σημασία της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και τη συμβολή της, με το παράδειγμά της, στη γειτονική Ιταλία για μια δημοκρατική Ευρώπη, σε μια χώρα όπου η ακροδεξιά έχει παρεισφρήσει στην πολιτική ζωή του τόπου.  

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε η Ελληνοϊταλίδα υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Νάσση. Η ανθρωπολόγος, υπογράμμισε το πόσο κοντά βρίσκονται πολιτικά και πολιτιστικά η νότια Ιταλία και η Σικελία με την Ελλάδα και την Κρήτη με την ίδια να δηλώνει ότι η Ιταλία στην οποία μεγάλωσε, είναι η Μεγάλη Ελλάδα και η γλώσσα της, είναι η γλώσσα της Μεσογείου.

Ο Νότος, η Μεσόγειος, είναι η καρδιά της Ευρώπης, είναι το κέντρο του κοινωνικού προβλήματος, εκεί που πρέπει πρωταρχικά να παρέμβουμε, ανέφερε η Όλγα Νάσση, με τον ελληνισμό της διασποράς να είναι πλούτος για τη χώρα μας.

Η Ελλάδα παρότι σε δεινή οικονομική κατάσταση, μια κατάσταση «εμπόλεμη», όπως υπογράμμισε η Όλγα Νάσση, δίνει το λαμπρό παράδειγμα στην Ευρώπη της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

cretedoc.gr

Check Also

Ρέθυμνο – «Γιατί δεν μπορεί η μεγάλη εικόνα της δημιουργίας ενός υπέροχου δάσους, να μην περιέχει τα… δέντρα»

«Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ» Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize