Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στην Κρήτη «Η αγκαλιά» του συλλόγου προστασίας αγέννητου παιδιού με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας

Στην Κρήτη «Η αγκαλιά» του συλλόγου προστασίας αγέννητου παιδιού με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων, και της συμπλήρωσης των είκοσι χρόνων λειτουργίας του, ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά»

καλεί το κοινό να παρευρεθεί και να παρακολουθήσει την ομιλία – παρουσίαση που διοργανώνει με θέμα: «20 χρόνια Αγκαλιά – Εμείς και το Αγέννητο Παιδί»,

στις 20 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ν. Ηρακλείου Κρήτης (Αντιστάσεως 27, όπισθεν ξενοδοχείου Galaxy).

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η πρόεδρος του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» κ. Βαρβάρα Μεταλληνού Δρ θεολογίας, η οποία θα αναφερθεί στα 20 χρόνια προσφοράς της Αγκαλιάς στη μητέρα και στο παιδί και θα αναπτύξει το θέμα «Το αγέννητο παιδί και η αγάπη της μάνας». Ο Αντιπρόεδρος Α’ του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» κ. Βασίλειος Μπέλλιος Δρ Πανεπιστημίου Βιέννης & Πανεπιστημίου Αθηνών – Γυναικολόγος/ Μαιευτήρας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Το θαύμα της ζωής». Τέλος, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» κ. Ζαχαρούλα Γκριέλα, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Δικαιώματα της μητέρας και του αγέννητου παιδιού».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετιζόμενες με την εκδήλωση: [email protected] & 210 8828788

Check Also

Κρήτη – Αδέσποτη σφαίρα παρά λίγο να κόψει το νήμα της ζωής 27χρονης! – Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο

zarpanews.gr Παρα λίγο τραγωδία από αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε νεαρή κοπέλα κατά την διάρκεια κοσμικής …

Σχόλια

Font Resize