Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στην Αθήνα ο Γιώργος Μαρινάκης για δήμο και ΔΕΥΑΡ

Στην Αθήνα ο Γιώργος Μαρινάκης για δήμο και ΔΕΥΑΡ

                 Στην Αθήνα θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της προσεχούς Παρασκευής προκειμένου να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες υπηρεσιακές συναντήσεις  για την προώθηση θεμάτων του Δήμου και της ΔΕΥΑΡ.

Ειδικότερα, ο κ. Μαρινάκης θα συνεργαστεί με την Πρόεδρο κα Θεοτοκάτου και στελέχη της ηγεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου με επίκεντρο συζήτησης της κατάργηση, από 1/12019,  του προληπτικού ελέγχου του Δήμου Ρεθύμνης και της ΔΕΥΑΡ, η οποία θα σωρεύσει πολλά προβλήματα στη λειτουργία και των δύο αυτών υπηρεσιών.

Την Παρασκευή, ο Δήμαρχος θα έχει συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα που αφορούν έργα του Ρεθύμνου.

Θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Άγγελος Μαλάς.

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε αστυνομικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών

athensvoice.gr Επίθεση αντιεξουσιαστών σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ σημειώθηκε πριν από λίγο στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Αποτέλεσμα …

Σχόλια

Font Resize