Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Στα Μάταλα συνεργείο του Σειρινάκη για γυρίσματα αισθησιακής ταινίας

Στα Μάταλα συνεργείο του Σειρινάκη για γυρίσματα αισθησιακής ταινίας

Την Κρήτη – και συγκεκριμένα τα Μάταλα του Δήμου Φαιστού- επέλεξε για τα γυρίσματα της νέας παραγωγής της εταιρείας του «SIRINA», ο παραγωγός αισθησιακών, αυστηρώς ακατάλληλων, ταινιών Δημήτρης Σειρινάκης!

Την περασμένη εβδομάδα συνεργείο της εταιρείας έφτασε στα Μάταλα για το «ρεπεράζ» (επιλογή των χώρων όπου θα γυριστούν οι σκηνές), με το χρόνο να πιέζει την παραγωγή καθώς τα γυρίσματα πρέπει να τελειώσουν πριν ξεκινήσει για τα καλά η σεζόν και ο τόπος γεμίσει κόσμο κάτι που, για ευνόητους λόγους, δεν θα διευκόλυνε το συνεργείο και τους συμμετέχοντες στην ταινία η οποία θα έχει τον εύγλωττο τίτλο ‘»Χίπισσες στον καυτό ήλιο»!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, καθώς η εταιρεία «Sirina» δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την Αρχαιολογία για γυρίσματα στις σπηλιές, κάτι που ήταν μάλλον αναμενόμενο, οι «αστέρες» της ταινίας (γνωστά ονόματα από άλλες ανάλογες ταινίες) θα… «τα δώσουν όλα» σε σκηνές που θα γυριστούν στην παραλία των Ματάλων, με φόντο τον διεθνώς γνωστό βράχο, αλλά και στις δύο γειτονικές παραλίες της Κόκκινης Άμμου και του Κωμού. Η παραγωγή, εκμεταλλευόμενη την παγκόσμια φήμη των Ματάλων στοχεύει την ξένη αγορά ευελπιστώντας ότι η ταινία -που θα γυριστεί στην αγγλική γλώσσα- θα κάνει διεθνή καριέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ταινία θα συμμετέχει και νεαρός κάτοικος της περιοχής που, όπως φαίνεται, δεν έχει κανένα δισταγμό να εμφανιστεί σε άκρως τολμηρές σκηνές κάτω από τον ήλιο των Ματάλων. Το σίγουρο είναι ότι όταν κυκλοφορήσει η ταινία -κάτι που αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβριο- θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία στην περιοχή μας, αφού πολλοί θα είναι εκείνοι που θα θελήσουν να δουν τις τολμηρές Χίπισσες!

Check Also

Κρήτη – Αισιόδοξα τα μηνύματα για τους παραγωγούς

www.neakriti.gr Με θετικό πρόσημο μπαίνει στον τελευταίο μήνα της άνοιξης η παραγωγή κηπευτικών της Ιεράπετρας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize