Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σητειακό Νερό – Μάς κάνει ξανά υπερήφανους με τη νέα του χρυσή βράβευση – Και το 2019 στην κορυφή του κόσμου!

Σητειακό Νερό – Μάς κάνει ξανά υπερήφανους με τη νέα του χρυσή βράβευση – Και το 2019 στην κορυφή του κόσμου!

Με τον καλύτερο τρόπο θα υποδεχτεί το 2019 το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ και συγκεκριμένα με ένα χρυσό βραβείο DLG International Award 2019 in Gold στο πλαίσιο του International DLG Quality Test for Natural Mineral, Spring and Table Waters του Ευρωπαϊκού Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG στην Φρανκφούρτη.

To ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ δοκιμάστηκε και επιβραβεύθηκε από τους εξειδικευμένους γευσιγνώστες του DLG με το Χρυσό Βραβείο για τη γεύση του και τα ειδικά χαρακτηριστικά του βάσει των αποτελεσμάτων των πλέον σύγχρονων εργαστηρίων του Οργανισμού.

Η επιστημονική ομάδα του DLG εξέτασε εκατοντάδες προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο και περισσότερα από 200 brands φυσικών μεταλλικών και επιτραπέζιων νερών, βάσει κριτηρίων όπως η εμφάνιση, η διαύγεια, η οσμή, η γεύση, το packaging αλλα και το labeling. To ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ξεχώρισε μέσα από αυτήν την πολύπλοκη και αυστηρή διαδικασία λαμβάνοντας την Παγκόσμια αυτή χρυσή διάκριση.

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Ποιότητας DLG πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Φρανκφούρτη και αναδεικνύει προϊόντα με υψηλά γευστικά χαρακτηριστικά μέσα από πολύ αυστηρά κριτήρια. Η βράβευση αυτή αποτελεί την πέμπτη συνολικά βράβευση για το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ μέσα σε 3 μόλις χρόνια (Olymp Awards 2017 αργυρό βραβείο, Monde Selection 2018 Grand Gold , Itqi 2018 Χρυσό 3 Αστέρια Olymp Awards 2018 χρυσό βραβείο, DLG International Award 2019 in Gold) και επισφραγίζει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά της διεθνούς αγοράς.

Το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ παράγεται στην Σητεία Κρήτης εδώ και 10 χρόνια από την Οικογένεια του Ζαργιανακη Δημήτρη σε συνθήκες αυστηρών ελέγχων ποιότητας, είναι το αγαπημένο νερό χιλιάδων καταναλωτών που το προτιμούν για την γεύση του και το εμπιστεύονται κάθε μέρα για την ποιότητά και τις ευεργετικές του ιδιότητες!

Η διάκριση αποτελεί μια επιτυχία και επιβράβευση της εταιρείας, αλλά και για τον κάθε εργαζόμενο της ξεχωριστά που συνεισφέρει στη διαδικασία παραγωγής προσφέροντας στον καταναλωτή ένα νερό ανώτερης ποιότητας.

Μαζί όμως με τους ανθρώπους της εταιρείας αξίζει να νιώθουμε όλοι μας περήφανοι, γιατί μια Κρητική εταιρεία και ένα κρητικό νερό που κατακτά για ακόμη μια φορά την κορυφή σε παγκόσμιο επίπεδο.

DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft)

Ο Οργανισμός DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ιδρύθηκε το 1885 και είναι ηγέτης στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων στην Ευρώπη. Το έργο του στηρίζεται στη βάση δεσμευτικών και αμερόληπτων προτύπων ποιότητας, σύμφωνα με τις τρέχουσες επιστημονικές ανακαλύψεις και τις αναγνωρισμένες μεθόδους δοκιμών που έχει αναπτύξει. Κάθε χρόνο πάνω από 30.000 τρόφιμα από όλο τον κόσμο αξιολογούνται στις δοκιμές ποιότητας DLG, με τα βραβεία του να απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητάς του οργανισμού DLG.

Check Also

Κρήτη – Αποτελέσματα Παγκρήτιου Διαγωνισμού Μαντινάδας 2019

prismanews.gr Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κορφών και υπό την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize