Αρχική / FreeTime / Ρέθυμνο – Ζωάρα οι μαθητές! – Υπάρχουν σχολεία που έχουν μάθημα 1 μόλις μέρα αυτή τη βδομάδα! – Δείτε έγγραφο

Ρέθυμνο – Ζωάρα οι μαθητές! – Υπάρχουν σχολεία που έχουν μάθημα 1 μόλις μέρα αυτή τη βδομάδα! – Δείτε έγγραφο

Και να ήθελαν, δε θα το κατάφερναν! – Μόνο μία ημέρα μάθημα για μαθητές του Ρεθύμνου

Ο λόγος για μαθητές του Ρεθύμνου που κατά την τρέχουσα εβδομάδα παρακολούθησαν μαθήματα ακόμα και για… μία μόλις μέρα, τη Δευτέρα!

Ο λόγος για μαθητές του Ρεθύμνου που κατά την τρέχουσα εβδομάδα παρακολούθησαν μαθήματα ακόμα και για… μία μόλις μέρα, τη Δευτέρα!

Πώς έγινε αυτό;

Σήμερα Τρίτη έγιναν οι σχολικές εορτές για την επέτειο εορτασμού του Αρκαδίου κι έτσι αρκετά σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Αύριο, Τετάρτη θα διεξαχθούν εκλογές στις τάξεις των εκπαιδευτικών τόσο της πρωτοβάθμιας, όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενώ, την Πέμπτη ανήμερα της επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και καταστήματα με τοπική αργία στο Ρέθυμνο και παρέλαση.

Και φτάνουμε στην Παρασκευή που τα μαθήματα θα γίνουν εκ περιτροπής και αναλόγως της στάσης που θα τηρήσουν οι εκπαιδευτικοί στην απεργία/στάση εργασίας που έχουν προκηρυχθεί.

Πάντως υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που… «ατύχησαν» και θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για πάνω από μία μέρα σε αυτή την «εξοντωτική» εβδομάδα. Πρόκειται για μαθητές γυμνασίων και λυκείων, των οποίων τα σχολεία είχαν τελέσει υπό κατάληψη κι έτσι δεν υπήρχαν περιθώρια για περαιτέρω χαμένες διδακτικές ώρες…

Και για του λόγου το αληθές:

κεντρική φωτό αρχείου

 

Check Also

Στο Ρέθυμνο ο Μιχάλης Χαντάς για να μας οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη ζωή με τις συμβουλές του!

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου διοργανώνει Σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας με τον Δρ. Μιχάλη Χαντά ΧΤΙΖΩ  ΜΙΑ  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize