Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Βραβεύσεις, γιορτές & άστρο-ξενάγηση με τη λήξη της σχολικής χρονιάς στα «Κέντρα Αγγλικών Φήταμ»

Ρέθυμνο – Βραβεύσεις, γιορτές & άστρο-ξενάγηση με τη λήξη της σχολικής χρονιάς στα «Κέντρα Αγγλικών Φήταμ»

Το τέλος της περασμένης σχολικής χρονιάς σηματοδοτήθηκε από πλούσια σειρά εκδηλώσεων στα Κέντρα Αγγλικών «Ασημένια Φήταμ» σε Ρέθυμνο και Ατσιπόπουλο.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΗΞΗΣ ΕΤΟΥΣ
Οι καθιερωμένες γιορτές λήξης έτους πραγματοποιήθηκαν για τα επίπεδα από PreJunior έως D Class με μεγάλη επιτυχία, παρουσία των γονέων των μαθητών. Οι μικροί απόφοιτοι των τμημάτων διγλωσσίας έλαμψαν επί σκηνής με τραγούδι και χορό, επιδεικνύοντας ένα δείγμα των όσων έμαθαν στο πρώτο τους έτος εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. Όσον αφορά τα μεγαλύτερα επίπεδα, οι παρουσιάσεις των μαθητών κάλυψαν πλούσια θεματολογία όπως τα ζώα, η υγιεινή διατροφή, παγκόσμια φεστιβάλ, το ηλιακό σύστημα, οι δεινόσαυροι και η Μεγάλη Βρετανία. Οι συγκεκριμένες παρουσιάσεις ήταν ειδικά σχεδιασμένες για να αναδείξουν τις δεξιότητες παρουσίασης (presentation skills) που καλλιέργησαν οι μαθητές κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, οι οποίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις απαραίτητες δεξιότητες του 21ου αιώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ QLS ONLINE DEBATE FESTIVAL 2019
Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, στις 29 και 30 Μαρτίου, το καινοτόμο QLS Online Debate Festival, δηλαδή διαδικτυακοί αγώνες επιχειρηματολογίας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία χάρισε στο Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS, ένα από τα 3 βραβεία Education Leaders Awards που το δίκτυο απέσπασε πανελλαδικά τον περασμένο Μάιο. Στη φετινή διοργάνωση, συμμετείχαν 44 ομάδες από 27 σχολεία από Ελλάδα και Βουλγαρία. Στις 19 Ιουνίου, απονεμήθηκαν στους 9 μαθητές που εκπροσώπησαν τα επίπεδα D (B1), Lower (B2) και Proficiency (C2) των Κέντρων Φήταμ, τα διπλώματα συμμετοχής και τα έπαθλά τους που περιελάμβαναν 4 Χρυσά, 2 Αργυρά και 3 Χάλκινα βραβεία! Ατομικά βραβεία απέσπασαν οι μαθητές: Γεώργιος Μανιουδάκης & Αριστέα Αποστολάκη (Proficiency), Σοφία Γασπαράκη & Αντωνία Κουλάκη (Lower), Νάταλι Ζότο & Γκιζέλα Μαρκετάκη (D Class).

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Οι μαθητές της B Class, των οποίων οι παρουσιάσεις είχαν θέμα το ηλιακό σύστημα, επέστρεψαν στις 12 Ιουνίου για μία μοναδική ξενάγηση του ηλιακού συστήματος από τον κο Φρεντ Φήταμ, τον συν-ιδρυτή των Κέντρων Φήταμ. Η εκδήλωση, που ξεκίνησε με παρουσίαση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κέντρου Φήταμ Ρεθύμνου, συνεχίστηκε στην ταράτσα του σχολείου με θέαση των πλανητών μέσα από υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο, μαγεύοντας τους νεαρούς μαθητές αλλά και τους γονείς τους.
Καλό Καλοκαίρι από τα Κέντρα Αγγλικής Γλώσσας ¨Ασημένια Φήταμ»!

Check Also

Ρέθυμνο – Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου σε μια υπέροχη συναυλία! – «Όπου με πας, σε πάω…»

Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου «Όπου με πας, σε πάω…»   Παρασκευή 30 Αυγούστου, Φρούριο Φορτέτζα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize