Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Το πλαίσιο των στρατηγικών στόχων που προτείνει ενόψει της επόμενης τετραετίας

Ρέθυμνο – Το πλαίσιο των στρατηγικών στόχων που προτείνει ενόψει της επόμενης τετραετίας

Με τα μέλη ΔΣ του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γιώργης Μαρινάκης την περασμένη Τρίτη, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι: Πέπη Μπιρλιράκη, Γιώργος Ξηράκης, Αθηνά Τσικιντίκου, Ανδρέας Κλαψινός, Κατερίνα Χριστοδουλάκη και Βασίλης Βατζέλης.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει σχετικά με συγκεκριμένα θέματα που του τέθηκαν από τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και να παρουσιάσει το πλαίσιο των στρατηγικών στόχων που προτείνει ενόψει της επόμενης τετραετίας αναφορικά με την ολοκληρωμένη ενίσχυση και την περαιτέρω στοχευμένη ανάπτυξη του τουρισμού.

Ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ  αναλυτικά για τα επόμενα βήματα που έχουν προγραμματιστεί για την ολοκλήρωση υποδομών και δράσεων, ενώ στη  γόνιμη συζήτηση  που ακολούθησε, συμφωνήθηκε ότι είναι απαραίτητη η διασύνδεση τουρισμού- πολιτισμού και πρωτογενούς τομέα για την πλέον ισχυρή ανάπτυξη του Δήμου.

Check Also

Κρήτη – Εκλογές 2019 – Πόσοι εκλέγονται σε κάθε Δήμο του νησιού και στην Περιφέρεια;

inotos.gr Οι έδρες στα Δημοτικά Συμβούλια και το Περιφερειακό Συμβούλιο της Κρήτης Δύο ημέρες απέμειναν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize