Ρέθυμνο – Το νοσοκομείο ευχαριστεί τους εθελοντές

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η  Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τους Εθελοντές/τριες  Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους και την πολύ σημαντική βοήθεια που με προθυμία, ευσυνειδησία  και επαγγελματισμό παρείχαν στα περιστατικά που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας την Κυριακή του Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου 2019, συνδράμοντας στο δύσκολο έργο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας.

 

Επίσης, ευχαριστεί το Ε.Κ.Α.Β. και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών  για τη σωστή  διαχείριση και την οργανωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών καθώς και την άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρελάμβανε τα περιστατικά.

 

Επιπλέον, η Διοίκηση οφείλει να ευχαριστήσει όλες τις Υπηρεσίες της πόλης και τον Δήμο Ρεθύμνου που συμμετείχαν στην ασφαλή και επιτυχή έκβαση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην  πόλη μας.

 

Τέλος, ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, που με πλήρη επιτυχία αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά και υποδειγματικά εφάρμοσαν το σχέδιο δράσης έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize