Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Το Αστυνομικό Μέγαρο επισκέφθηκε ο Νίκος Μαλλιαρός

Ρέθυμνο – Το Αστυνομικό Μέγαρο επισκέφθηκε ο Νίκος Μαλλιαρός

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο και τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Μαλλιαρός.

Στη συνάντησή του  με τον Αστυνομικό Διευθυντή της πόλης μας, Ταξίαρχο κ. Αντώνη Ρουτζάκη ο κ. Μαλλιαρός εξήρε το έργο της υπηρεσίας, παρά την υποστελέχωσή της, ενώ συζητήθηκε εκτενώς η ανάγκη για άμεση μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε νέο κτίριο, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο της υπηρεσίας όσο και των πολιτών. Ένα θέμα που προέκυψε επίσης ήταν η περαιτέρω αξιοποίηση του χώρου και των υποδομών της Σχολής  Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της υπηρεσίας.

Το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής θα μεταβεί στην επαρχεία του Αγίου Βασιλείου προκειμένου να επισκεφτεί τα χωρία της περιοχής κι αύριο, ημέρα Τετάρτη, 26η Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψή στον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, κ. Γ. Ταταράκη, στο Σπήλι.

 

Πρόγραμμα Τρίτης 25ης Ιουνίου

Απόγευμα

19:00     Κούμοι

Άγιος Βασίλειος

Αγκουσελιανά

Άγιος Ιωάννης

Σελλιά

Κάτω Ροδάκινο

Άνω Ροδάκινο

 

Πρόγραμμα Τετάρτης 26ης Ιουνίου

Πρωί

12:00     Σπήλι, Δημαρχείο

 

Απόγευμα

19:00     Περιοχή Πλατανιάς Ρεθύμνου

Περιοχή Τσεσμέ Ρεθύμνου

Check Also

Ρέθυμνο – Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στην ΠΕΡ

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι ψεκασμοί στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφερειακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize