Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Τη Μαρία Λιονή και τον Γιώργο Μαρινάκη επισκέφθηκε ο Νίκος Μαλλιαρός

Ρέθυμνο – Τη Μαρία Λιονή και τον Γιώργο Μαρινάκη επισκέφθηκε ο Νίκος Μαλλιαρός

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκου Μαλλιαρού, στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαίρη Λιονή.

Στη συζήτηση που προέκυψε κυριάρχησαν οι καταστροφές και τα προβλήματα που προέκυψαν στο Νομό μας έπειτα από τις θεομηνίες του χειμώνα και οι προσπάθειες των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατόν οι υποδομές στις πληγείσες περιοχές του Νομού μας. Συζητήθηκαν επίσης εκτενώς τα θέματα του Χωροταξικού, η νέα χάραξη του Οδικού Δικτύου, το οποίο φτάνει πλέον στην Αγία Γαλήνη, αλλά και θέματα υποδομών κι επέκτασης του οδικού δικτύου στα νότια του Νομού μας, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο μακρές διαδικασίες,  πάνω στις οποίες ο υποψήφιος Βουλευτής είχε εργαστεί κατά τη θητεία του ως Περιφερειακός Σύμβουλος και Εκτελεστικός Σύμβουλος στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.).

Τον Δήμαρχο Ρεθύμνης, κ. Γιώργο Μαρινάκη, επισκέφτηκε στα πλαίσια της περιοδείας του στους Θεσμούς του Νομού μας, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Μαλλιαρός.

Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν την συζήτηση ήταν και το θεσμικό πλαίσιο του Νόμου «Κλεισθένης» και την ανάγκη τροποποίησης αρκετών σημείων του νόμου προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείψει κι η πολιτική κατάσταση της χώρας και κυρίως η ανάγκη για αλλαγή στην υπάρχουσα διακυβέρνηση, η οποία έχει κοστίσει στον ελληνικό λαό σε πολλαπλά επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize