Αρχική / FreeTime / Ρέθυμνο – Θα μάθουμε τεχνικές δύναμης και παρακίνησης και θα λάβουμε δώρο το βιβλίο «Ζεις ή Υπάρχεις;»

Ρέθυμνο – Θα μάθουμε τεχνικές δύναμης και παρακίνησης και θα λάβουμε δώρο το βιβλίο «Ζεις ή Υπάρχεις;»

Σεμινάριο με τίτλο « Η Τέχνη της Προσωπικής Δύναμης»  διοργανώνει το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, με εισηγητή τον Κο Άκη Αγγελάκη. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 15η Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο JoAn και ώρες 17:30 με 20:30.

Ο Κος Άκης Αγγελάκης, μέσα από την εμπειρία και τις πολύ-επίπεδες γνώσεις και σπουδές του στο μάνατζμεντ, την ψυχολογία και το μάρκετινγκ προσφέρει ένα πλούτο χρήσιμων και πρακτικών συμβουλών, ιδιαίτερα ωφέλιμες σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που προσπαθεί να βρει τις «περπατησιές» του σε μια χώρα με βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα πάρουν απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο όπως η δουλειά, τα συναισθήματα, η ζωή, τα εμπόδια κλπ,  σε συνδυασμό με ιδέες για περισσότερη  δύναμη και έμπνευση για μια ζωή περισσότερο αισιόδοξη, μαχητική και ελπιδοφόρα.

Ο Κος Άκης Αγγελάκης  θα εξηγήσει τεχνικές δύναμης και παρακίνησης για να ατενίζετε το μέλλον, με περισσή αισιοδοξία, ψυχική δύναμη και πνευματική διαύγεια.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δώρο το νέο  βιβλίο του Κου Άκη Αγγελάκη με τίτλο «Ζεις ή Υπάρχεις;”.

Πληροφορίες: Ν.Ασκούτση 5, 2831057585 και 6986931336

Check Also

Ρέθυμνο – Προβάλλεται η ταινία «Η Ξένη» που απέσπασε 30 βραβεία και 13 διακρίσεις

Κυριακή 24 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ. Η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (www.kinler.gr) συνεχίζει το αφιέρωμα στο σύγχρονο Γερμανικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize