Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Ρέθυμνο – Συναισθηματικά φορτισμένοι και αγαπημένοι Κώστας Σπυρόπουλος και Χριστίνα Πολίτη στα Ακτούντα με τον γιο της

Ρέθυμνο – Συναισθηματικά φορτισμένοι και αγαπημένοι Κώστας Σπυρόπουλος και Χριστίνα Πολίτη στα Ακτούντα με τον γιο της

Στην Κρήτη περνά τις διακοπές του ο καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος με τη σύζυγό του και αγαπητή δημοσιογράφο, Χριστίνα Πολίτη.

Το αγαπημένο ζευγάρι «συνέλαβε» ο φακός της CreteDoc σε εκδήλωση στα Ακτούντα Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του αείμνηστου παππού της Χριστίνας, Αλέκου Καραβίτη, που τιμήθηκε με μια εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του ως πρωτομάστορα της Κρητικής μουσικής.

Με τη μητέρα του και το σύντροφό της και ο μικρός Αλέξανδρος που έλαβε το όνομά του από τον αλησμόνητο παππού του και που συχνά πυκνά αγκάλιαζε τη μητέρα του που συγκινημένη παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, ενθυμούμενη, ότι και η ίδια με αυτές τις μελωδίες μεγάλωσε στα γόνατα του αθάνατου παππού της.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε απορροφηθεί από τα παραδοσιακά δρώμενα που εκτυλίσσονταν μπροστά του και κατέγραφε αρκετές σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο.

Μια οικογένεια που αγαπά και τιμά την τέχνη σε πολλές από τις εκφάνσεις της και που με τιμή θυμάται την παράδοση που παραμένει ζώσα μέσα από την αγάπη τους και αφοσίωση για αυτή.

cretedoc.gr

 

Check Also

Ρέθυμνο – Ημερήσια εκδρομή για την τρίτη ηλικία

Η Διοίκηση του Σωματείου μας στα πλαίσια του γιορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize