Ρέθυμνο – Στηρίζουμε με Στέλλα Σειραγάκη, Βούλα Στρατάκη και Δημήτρη Σπυριδάκη κοινωνικό παντοπωλείο & δομή παροχής συσσιτίου

Τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες, ενώνουν δυνάμεις στο Ρέθυμνο με την αυτοδιοίκηση για καλό σκοπό.

Η Στέλλα Σειραγάκη, η Βούλα Στρατάκη και ο Δημήτρης Σπυριδάκης θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στον δημοτικό κήπο για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου και της δομής παροχής συσσιτίου.

Αντί για εισιτήριο… τρόφιμα που θα ενισχύσουν στην καθημερινότητά τους εκατοντάδες δημότες στο Ρέθυμνο.

Ρέθυμνο - Στηρίζουμε κοινωνικό παντοπωλείο & δομή παροχής συσσιτίου
Watch this video on YouTube.

Εδώ στο Ρέθυμνο μπορούμε και κάνουμε τη διαφορά, είναι το μήνυμα του δημάρχου Ρεθύμνου, Γιώργου Μαρινάκη και δη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Ένα πλέγμα χορηγών και καλλιτεχνών που προσφέρουν αφιλοκερδώς, ενώνουν δυνάμεις για έναν ευγενή σκοπό, έτσι και στις 27 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στον δημοτικό κήπο Ρεθύμνου, ντόπιοι κι επισκέπτες θα αφήσουν σακούλες με τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο και τη δομή παροχής συσσιτίου.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης της κρητικής και έντεχνης μουσικής, Στέλλα Σειραγάκη, έθεσε τον εαυτό της αμέσως στη διάθεση του ιερού σκοπού, στον οποίο συστρατεύτηκαν επίσης η Βούλα Στρατάκη και ο Δημήτρης Σπυριδάκης. Είναι κάποιοι καλλιτέχνες με την πραγματική έννοια του όρου που αισθάνονται ως χρέος να επιστρέψουν στην κοινωνία κάτι από την αγάπη που λαμβάνουν μέσα από την τέχνη τους.

Ο δήμος Ρεθύμνου διαθέτει ένα πλέγμα δομών και υπηρεσιών που είτε ανεξάρτητα, είτε μέσα από γόνιμες συμπράξεις έχουν σταθεί στον δημότη τα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Από το 2017 το κοινωνικό παντοπωλείο βοηθά στην καθημερινότητά τους περί τα 650 άτομα συνολικά, ενώ η δομή παροχής συσσιτίου είναι εκεί για πάνω από 100 άτομα καθημερινά στο Ρέθυμνο.

κάμερα: Γιάννης Ράλλης

cretedoc.gr

ΣΤΕΛΛΑ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ - ΧΑΡΑΜΑΔΑ | Official Video Clip © 2019
Watch this video on YouTube.

 

Για θύμισε μου OST Official Lyric Video
Watch this video on YouTube.

 

Δημήτρης Σπυριδάκης - Ονειροχώρα
Watch this video on YouTube.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize