Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Στην Κομοτηνή ο Γιώργος Μαρινάκης για τη συνάντηση των ΔΕΥΑ

Ρέθυμνο – Στην Κομοτηνή ο Γιώργος Μαρινάκης για τη συνάντηση των ΔΕΥΑ

Για την Κομοτηνή αναχωρεί αύριο Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κος Μαρινάκης Γιώργης προκειμένου να συμμετάσχει με την ιδιότητα του Προέδρου της ΕΔΕΥΑ στην έκτη Περιφερειακή συνάντηση των Δ.Ε.Υ.Α η οποία   αφορά τις Δ.Ε.Υ.Α. της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί και θα λάβουν μέρος οι Γενικοί Διευθυντές των Δ.Ε.Υ.Α. της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και τεχνικά και οικονομικά στελέχη τα οποία ενδεχομένως θα εμπλακούν στη διαδικασία του Πληροφοριακού Συστήματος.

Στην ατζέντα της συγκεκριμένης σύσκεψης περιλαμβάνονται και άλλα θέματα προς συζήτηση τα οποία απασχολούν τις Δ.Ε.Υ.Α. όπως οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, οι χρηματοδοτήσεις έργων των ΔΕΥΑ μέσω του Προγράμματος ”Φιλόδημος “ , το θεσμικό τους πλαίσιο κ.α.

Σημειώνεται ό ότι ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, ως Πρόεδρος ΕΔΕΥΑ συμμετέχει ενεργά σε όλες τις Περιφερειακές συναντήσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ανά την Ελλάδα.

 Ο κ. Μαρινάκης θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο νωρίς το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2019 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Σκορδίλης Γιώργος.

Check Also

Ρέθυμνο – Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του «4ου δρόμου μνήμης και τιμής» στον Λούη Τίκα

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκαν, το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize