Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Ρέθυμνο – Σημαντικές ποιοτικές διακρίσεις απέσπασαν τα Pearl Hotels!

Ρέθυμνο – Σημαντικές ποιοτικές διακρίσεις απέσπασαν τα Pearl Hotels!

Στα πλαίσια του προγράμματος βράβευσης Sunny Heart Awards του Thomas Cook, ενός εκ των δύο μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών στην Ευρώπη, τα ξενοδοχεία Pearl Hotels του Ρεθύμνου Αegean Pearl και Pearl Beach βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι έλαβαν τις εξής ποιοτικές διακρίσεις.

Το Aegean Pearl διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του 2018 στην κατηγορία ”Ελλάδα & Κύπρος” με το Sunny Heart Silver Winner 2018 από το γερμανικό τμήμα Thomas Cook-Neckermann και το Thomas Cook Central Europe, για την υψηλή αφοσίωση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, στη βάση των απόψεων των ταξιδιωτών.

Επίσης, το Aegean Pearl έλαβε τη διάκριση Sunny Heart Silver Winner 2018 ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία από το αγγλικό τμήμα Thomas Cook UK & Ireland, ως αναγνώριση της αριστείας σε επίπεδο συνεργασίας και του υψηλού ποιοτικού επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στους ταξιδιώτες. Τέλος, το Pearl Beach έλαβε τη διάκριση Sunny Heart Silver Winner 2018 στην κατηγορία ”Ελλάδα & Κύπρος” από το γερμανικό τμήμα Thomas Cook-Neckermann, για την υψηλή αφοσίωση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, στη βάση των απόψεων των ταξιδιωτών.

Η Διοίκηση των Pearl Hotels ευχαριστεί θερμά τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους και την ενθουσιώδη αναγνώριση, καθώς και το προσωπικό για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας.

Check Also

Για την πρόκριση η Ελλάδα με την Αίγυπτο στους «16» του SOCCA World Cup 2019

Για τη νίκη απόψε οι Έλληνες στο κατάμεστο γήπεδο-στολίδι του μίνι ποδοσφαίρου! Και τώρα, η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize