Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Ρέθυμνο – Σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης στον δήμο Αγίου Βασιλείου για Σούδα, Φοινικιά, Κόρακα, Αμμούδι, Πρέβελη, Φραγκοκάστελλο

Ρέθυμνο – Σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης στον δήμο Αγίου Βασιλείου για Σούδα, Φοινικιά, Κόρακα, Αμμούδι, Πρέβελη, Φραγκοκάστελλο

Τα έργα ασφαλτόστρωσης στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο και τα νότια παράλια, θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν και να ενισχυθούν μετά τη θεομηνία του Φλεβάρη.

Οι εργασίες αφορούν τόσο τουριστικές, όσο και αγροτικές περιοχές, ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να διασυνδέσουν καλύτερα την περιοχή μέχρι και το Φραγκοκάστελλο Χανίων.

Σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης βρίσκονται σε εξέλιξη στον δήμο Αγίου Βασιλείου ενόψει και της τουριστικής περιόδου.

Ο δρόμος που ενώνει τα Σελλιά με την Φοινικιά, τη Σούδα και τον Κόρακα, στην ενδοχώρα και τα νότια παράλια του Ρεθύμνου θα αναβαθμιστεί, ενώ σε δεύτερο χρόνο οι εργασίες θα επεκταθούν μέχρι και το Φραγκοκάστελλο Χανίων.

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν εργασίες με 1,268 εκ. ευρώ στον δρόμο από το Αμμούδι μέχρι τη γέφυρα Πρέβελη, αλλά και προς Δρύμισκο σε μια περιοχή έντονα ανεπτυγμένη τουριστικά με πολυσύχναστες παραλίες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση περισσότερων κονδυλίων μετά και τη θεομηνία της 25ης Φεβρουαρίου που έχει αλλάξει το ανάγλυφο της περιοχής και που πλέον έχει ανάγκη για εκτεταμένες παρεμβάσεις και όχι μόνο για ασφαλτοστρώσεις.

Πρόκειται, για έργα που ναι μεν θα ωφελήσουν την τουριστική ανάπτυξη της ενδοχώρας και του νότου του Ρεθύμνου, δεν παύει όμως να είναι και περιοχές όπου δραστηριοποιούνται αγροκτηνοτρόφοι που επίσης θα ωφεληθούν από την βελτίωση του οδοστρώματος κατά την προσέγγιση στις εργασίες τους.

Check Also

Ρέθυμνο – Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου σε μια υπέροχη συναυλία! – «Όπου με πας, σε πάω…»

Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου «Όπου με πας, σε πάω…»   Παρασκευή 30 Αυγούστου, Φρούριο Φορτέτζα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize