Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / Ρέθυμνο – Σε επιφυλακή όλο το 24ωρο ενόψει κακοκαιρίας! – Τα τηλέφωνα επικοινωνίας

Ρέθυμνο – Σε επιφυλακή όλο το 24ωρο ενόψει κακοκαιρίας! – Τα τηλέφωνα επικοινωνίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 

 

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που αναμένονται, στις περιοχές του Δήμου μας σύμφωνα με το 07/27-03-19 έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ   από Πέμπτη  28/03/19 μέχρι και το Σάββατο 30/03/19  και σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την κορύφωση τους τις επόμενες ώρες, συνιστούμε στους πολίτες του Δήμου Ρεθύμνης , εφόσον επαληθευθούν οι αναμενόμενες προβλέψεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από πιθανούς κινδύνους.

Ειδικότερα παρακαλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά την διάρκεια αιχμής των φαινομένων,  να αποφεύγουν να  διασχίζουν  πεζοί ή με αυτοκίνητο δρόμους που κατακλύζονται από νερά ( ιρλανδικές διαβάσεις ) επιλέγοντας εναλλακτικές διαδρομές , όπως επίσης ν’ αποφεύγουν να περνούν  κάτω από μεγάλα δέντρα, ογκώδεις  πινακίδες και γενικά να περιορίσουν τη διέλευσή τους από περιοχές με αντικείμενα που έχουν κίνδυνο αποκόλλησης. Υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες, η πρόληψη είναι η ιδανικότερη τακτική  αποφυγής ατυχημάτων.

Επίσης, θα θέλαμε να γνωρίζουν πως σε περίπτωση κινδύνου και μόνον για σοβαρά θέματα μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στα τηλ.: 283104002 και 2831040003. Για έκτακτες ανάγκες,  ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Αγριμάκης Νικόλαος, θα είναι στη διάθεσή τους καθ όλο το 24ωρο  στα τηλ: 6983905455-6986619680

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία κι ελπίζουμε η σύνεση και η ψυχραιμία να είναι τα χαρακτηριστικά των επιλογών μας σε κάθε επείγουσα κατάσταση.

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

φωτό αρχείου

Check Also

Ρέθυμνο – Η πολυπληθής συναυλία δύο καλλιτεχνών με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών!

Οι δύο καλλιτέχνες με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize