Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – «Ευχαριστώ» από τον δήμο Αγίου Βασιλείου για την καλύτερη αντιπυρική περίοδο των τελευταίων 25 ετών!

Ρέθυμνο – «Ευχαριστώ» από τον δήμο Αγίου Βασιλείου για την καλύτερη αντιπυρική περίοδο των τελευταίων 25 ετών!

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης και ο αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Καπετανάκης

παρέθεσαν γεύμα  στον απερχόμενο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Πύραρχο Νίκο Λαγουδάκη την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Σπήλι

προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την άριστη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα.

Κατά την διάρκεια του γεύματος ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο κ Λαγουδάκης είναι ένας έμπειρος και εξαίρετος αξιωματικός. Κατά τη θητεία του στο Ρέθυμνο προσέφερε τις σημαντικές υπηρεσίες, καταγράφοντας επιτυχίες σε διοικητικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

Χάρη στον αποτελεσματικό σχεδιασμό του για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου, την άψογη καθοδήγησή των πυροσβεστικών δυνάμεων, τον συντονισμό με την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας και της Περιφέρειας και βέβαια με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών μας αποφύγαμε δυσάρεστες συνέπειες που ζήσαμε στο παρελθόν.

Σε κάθε περιστατικό, επέδειξε πραγματική αυτοθυσία και επαγγελματισμό στην κατάσβεση ενεργώντας συντονισμένα, ανταποκρίθηκε με ετοιμότητα, άμεσα και ακούραστα στο καθήκον του και κατάφερε να αφήσει πίσω του ένα θετικό έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία διετία, στατιστικά, ήταν η καλύτερη των τελευταίων 25 ετών από πλευράς επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας της κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τη συνέχεια μιας λαμπρής σταδιοδρομίας η οποία είμαι σίγουρος ότι θα μας κάνει περήφανους σαν Αγιοβασιλίωτες.»

Check Also

Ρέθυμνο – Θρήνος για τον Στέλιο και τον φίλο του που έφυγαν με διαφορά μηνών σε τροχαία

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια και οι φίλοι του 27χρονου Στέλιου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize