Ρέθυμνο – Προσοχή! – Επικίνδυνο σημείο στην παραλιακή για πεζούς και ποδηλάτες

Μια καταγγελία από πολίτη του Ρεθύμνου δέχτηκε η ιστοσελίδα CreteDoc, για επικίνδυνο σημείο στον ποδηλατόδρομο της παραλιακής.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του εν λόγω πολίτη, καθώς οδηγούσε το ποδήλατό του, τραβήχτηκε το μπουφάν του με αποτέλεσμα να σκιστεί, από ένα σύρμα που προεξείχε από μια μεγάλη ομπρέλα που είχε πέσει στο έδαφος.

Το ζήτημα που προέκυψε, φυσικά δεν ήταν το κατεστραμμένο μπουφάν, αλλά ο κίνδυνος που υπήρχε και ενδεχομένως υπάρχει ακόμα, να τραυματιστεί κάποιος περαστικός ή ποδηλάτης από αυτά τα αφανή και όμως επικίνδυνα μικρά και κοφτερά σύρματα που προεξέχουν από την ομπρέλα.

Το χειρότερο φυσικά είναι ότι ο όγκος της ομπρέλας είναι τέτοιος που ξεπερνά το ύψος του ανθρώπινου σώματος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι εφικτός ο τραυματισμός κάποιου ανθρώπου οπουδήποτε, ακόμη και στο κεφάλι.

Οι περαστικοί ενδεχομένως, αν δεν είναι αφηρημένοι, θα το προσέξουν, όμως ένας ποδηλάτης, όπως ο εν λόγω πολίτης, είναι φυσικό λόγω της αυξημένης ταχύτητάς του να εκτέθηκε σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Συνιστούμε την προσοχή σε όσους διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο, όμως για λόγους ασφάλειας, καλό θα ήταν οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να προσέχουν λίγο περισσότερο την περιουσία τους, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που λόγω της κακοκαιρίας, ως γνωστόν παρουσιάζονται ζημιές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize