Ρέθυμνο – Περιοδείες του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Εκδηλώσεις  και περιοδείες με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε Σπήλι, Ατσιπόπουλο, Επισκοπή και Χαμαλεύρι

 

Την Παρασκευή 21/6 στο Σπήλι, το  Σάββατο 22/6 στο Ατσιπόπουλο, και την Κυριακή 23/6 στην Επισκοπή της ΔΕ Λαππαίων και στο Χαμαλεύρι της ΔΕ Αρκαδίου, πραγματοποιήθηκαν ανοιχτές εκδηλώσεις-συζητήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με ομιλητές τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Κλάδο Δήμο, Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα.

Στο Χαμαλεύρι ο κ. Α. Ξανθός ανακοίνωσε την πρόσφατη οριστική έγκριση χρηματοδότησης ύψους 5,1 εκ ευρώ από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στ. Αραχωβίτη για το έργο επέκτασης του κεντρικού αγωγού του Φράγματος Ποταμών για την άρδευση 14.000 στρεμμάτων του Κάμπου Ρεθύμνου.

Είχαν προηγηθεί περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών και επαφές σε πολύ καλό κλίμα με κατοίκους σε χωριά του Δήμου Αγίου Βασιλείου και της ΔΕ Αρκαδίου.

Ο Υπουργός Υγείας και οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι μένουν ακριβώς δεκαπέντε μέρες για να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε κλίμα σκληρής διαπραγμάτευσης, συγκρούσεων και ασφυκτικών περιορισμών και  για να συζητήσουμε το πρόγραμμά μας . Αλλά και για να εξηγήσουμε στην κοινωνία τι σημαίνει και πόσο κρίσιμη είναι η εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου για την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, για τη δημόσια Υγεία, τη δημόσια Παιδεία, τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση, την εργασία και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζήτησαν από τους πολίτες να μην γυρίσουμε πίσω. Να προχωρήσουμε μπροστά, υλοποιώντας ένα προοδευτικό σχέδιο για τον τόπο, για ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. Κλείνοντας τον δρόμο σε αυτούς που θέλουν να παραδώσουν την κοινωνία στα χέρια των ισχυρών και να βυθίσουν ξανά τους υπόλοιπους στον εφιάλτη της λιτότητας. Υπογράμμισαν ότι στις εκλογές της 7ης Ιούλη  κρίνεται  το μέλλον της χώρας και της κοινωνίας  και κάλεσαν τον κόσμο να δώσει τη μάχη των τελευταίων 15 ημερών με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Επισκέψεις και περιοδείες υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

 

Την Τρίτη 25/6 κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα περιοδεύσει στα χωριά Άγιο Κωνσταντίνο, Ρούστικα, Ζουρίδι, Κάτω Πόρο, Κούφη, Καρωτή, Αρχοντική και Μυριοκέφαλα.

Περιοδεία σε χωριά του Δήμου Αμαρίου του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Την Τετάρτη 26/6 ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και οι υποψήφιοι βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κλάδος Δήμος, Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα, θα περιοδεύσουν μετά τις 8 μμ στα χωριά του Δήμου Αμαρίου: Παντάνασσα, Αποστόλοι, Μέρωνας, Γερακάρι και Άνω Μέρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize