Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Sports / Ρέθυμνο: Περίμεναν 4 χρόνια για την ανακατασκευή των γηπέδων σε Σοχώρα και Μισίρια και όμως επιτέλους γίνεται!

Ρέθυμνο: Περίμεναν 4 χρόνια για την ανακατασκευή των γηπέδων σε Σοχώρα και Μισίρια και όμως επιτέλους γίνεται!

Η απαράδεκτη υποβάθμιση του Εθνικού γηπέδου της πόλης στη Σοχώρα επιτέλους αντιμετωπίζεται.  Εργασίες αποκατάστασης τις οποίες περίμεναν εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια, βρίσκονται σε εξέλιξη. Το σκουριασμένο φρεάτιο απορροής υδάτων και ο στρωμένος τάπητας σε όλο το γήπεδο που είχε πλέον γίνει σαν «τσιμέντο», όπως χαρακτηριστικά είχαν αναφέρει παίκτες ομάδων που είχαν καθημερινή προπόνηση, επιτέλους αντικαθίστανται.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ κάνοντας κλικ εδώ.

Ο προϋπολογισμός από τα ΣΑΕΠ και τους πόρους του Δήμου ανέρχεται στα 774.600,00 ευρώ και αφορά τα Εθνικό γήπεδο στη Σοχώρα, όπως  και αυτό των Μισιρίων. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα, της σχάρας ομβρίων και της περίφραξης του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων θα γίνει μια γενικότερη αναβάθμιση των γηπέδων, ώστε να γίνουν ξανά λειτουργικά πάνω από όλα, αλλά και εμφανίσιμα. Το βασικότερο όλων είναι να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν ολοκλήρωσης των έργων θα ήταν συνετό να παγιωθεί η υποτυπώδης έστω συντήρηση που χρειάζονται τα γήπεδα, διότι χωρίς αυτό καμία χρηματοδότηση δεν θα είναι αποτελεσματική, παρά μόνο ένας φαύλος κύκλος μιας μίζερης κατάστασης στα μάτια όλων και στην υγεία των παικτών, θα διαιωνίζεται.

Οι υποδομές για την κατάλληλη συντήρηση του τάπητα είχαν δημιουργηθεί και στην πρωτή ανακατασκευή του γηπέδου, όμως για κάποιο λόγο δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ…

Ας ελπίσουμε με την νέα ανακατασκευή των γηπέδων να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει για την ομαλή εξυπηρέτηση όλων, εξάλλου η άρτια συντήρηση δεν αφορά παρά το πότισμα και τη σωστή περιποίηση του τάπητα, ώστε να διατηρηθεί περισσότερα χρόνια.

Check Also

«Στενά τα περιθώρια χρηματοδότησης των συντάξεων – Ανάγκη συμβολής του ιδιωτικού τομέα»

naftemporiki.gr Την ανάγκη συμβολής του ιδιωτικού τομέα στο σύστημα υγείας τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize