Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Ρέθυμνο – Παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη για τη διάσωση της Creta Farms – Επικοινώνησε με την οικογένεια Δομαζάκη

Ρέθυμνο – Παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη για τη διάσωση της Creta Farms – Επικοινώνησε με την οικογένεια Δομαζάκη

Κατόπιν πρωτοβουλίας του, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης, είχε επικοινωνία σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου, με τον κ Μάνο Δομαζάκη και τη δέσμευση του ότι θα υπογράψει το “Memorandum of Understanding” (MOU) μεταξύ της εταιρίας “Creta Farms” και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών.

Συναντήσεις του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. ‘Αδωνι Γεωργιάδη για την εταιρία «Creta Farms»

Στη συνέχεια υπήρχε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού και του κ Τάκη Δομαζάκη και εκπροσώπους των τεσσάρων τραπεζών. Οι τράπεζες υπέγραψαν ήδη το “MOU”, το οποίο εξασφαλίζει τη συνέχιση και σωτηρία της εταιρίας “Creta Farm”.

 

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 10:00 το πρωί, αναμένεται να έρθουν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι κ.κ. Μάνος Δομαζάκης και Τάκης Δομαζάκης για να συνυπογράψουν και οι ίδιοι το “MOU” και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εταιρίας.

 

Κατά συνέπεια, όποιος εκ των δύο αδερφών δεν υπογράψει, θα αναλάβει και την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει για την εταιρία “Creta Farm”.

 

Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία.

Check Also

Ρέθυμνο – Κυνηγούσε λαγούς με συρματοπαγίδες

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 Δασοφύλακες της Δ/νσης Δασών Ρεθύμνου,μετά από συντονισμένες ενέργειες συνέλαβαν ενα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize