Ρέθυμνο – Όταν το όραμα του χειμερινού τουρισμού υλοποιείται μέσα από ένα παραμύθι

Ο Ελβετικός Οργανισμός  VIVI  και η Πρόεδρος και Οραματίστρια του ESTHER VOGT ήρθε για 1η φορά στην Κρήτη πριν από 10 χρόνια.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της GRECOTEL στο Ρέθυμνο CARAMEL, ανοίγει την περίοδο των εορτών

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της GRECOTEL στο Ρέθυμνο CARAMEL, ανοίγει την περίοδο των εορτών

Από τότε, με την αμέριστη υποστήριξη του ‘’θιασώτη’’ της Διάρκειας και Ποιότητας του Κρητικού Τουρισμού, Προέδρου  των Τουριστικών Πρακτόρων Μιχάλη Βλατάκη 2 με 3 φορές τον χρόνο, πάντα την χαμηλή και την χειμερινή σαιζόν, εκατοντάδες μέλη της VIVI τους  επισκέπτονται για 2 με 3 εβδομάδες παραμονή για σεμινάρια και εξορμήσεις στην Κρητική Φύση.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της GRECOTEL στο Ρέθυμνο CARAMEL, ανοίγει την περίοδο των εορτών για την κατά αποκλειστικότητα φιλοξενία τους και μεταμορφώνεται  με την υπέροχη  σαν ‘’Παραμύθι’’  διακόσμηση που με μεράκι και φαντασία η κα  Vogt  και οι συνεργάτες της, δημιουργούν.

’Παραμύθι

’Παραμύθι

GRECOTEL στο Ρέθυμνο

GRECOTEL στο Ρέθυμνο

 

Η εντυπωσιακή διακόσμηση στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Η εντυπωσιακή διακόσμηση στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

 

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού  Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης και Πέπυ Μπιρλιράκη  τους επισκέφτηκαν για να θαυμάσουν την μοναδικής Ομορφιάς διακόσμησή τους και να τους ευχαριστήσουν Όλους και ιδιαίτερα  την κα Esther Vogt  για την υποστήριξη τους στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ρέθυμνο στο Όραμα του Ποιοτικού Χειμερινού Τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize