Ρέθυμνο – Όταν ο έρωτας βεβηλώνει τοίχους!

Καθώς το ανοιξιάτικο τοπίο στο Ρέθυμνο έχει κινητοποιήσει τον κόσμο να κυκλοφορεί περισσότερο στους δρόμους για να απολαύσει την καλοκαιρία, από ό,τι φαίνεται κάποιους τους έχει εμπνεύσει το κλίμα, για εξοτερίκευση των συναισθημάτων τους… σε τοίχους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που, περπατώντας, το βλέμμα μας πέφτει πάνω σε συνθήματα, σκέψεις ή και αποφθέγματα, σε τοίχους, πάνω σε παγκάκια, σε ρολά καταστημάτων, ακόμα και πάνω σε κάδους απορριμμάτων.

Αυτό το διάστημα τα μηνύματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι αυτά που έχουν αποτυπωθεί σε τοίχους από κάποιους ερωτευμένους στην πόλη που ήθελαν να εκφράσουν κάπου τα συναισθήματά τους.

Λίγο ο ήλιος, λίγο η άνοιξη, λίγο η πόλη που αποπνέει ρομαντισμό ή και όλα αυτά μαζί συνέβαλαν στην τόνωση της ερωτικής διάθεσης κάποιον και αυτό φάνηκε.

Έτσι λοιπόν, οι περαστικοί από τους δρόμους του Ρεθύμνου, διαβάζουν τα… συναισθήματα ανθρώπων που τούς χτύπησε το βέλος του έρωτα.

Σε κάποιους αρέσουν περισσότερο, σε άλλους λιγότερο, σε κάθε περίπτωση, εμείς τα φωτογραφίσαμε και σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες για να αποφασίσετε εσείς.

1. «Και κάπως έτσι με έπεισες ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι των ματιών σου»

Τι πιο όμορφο από αυτά τα λόγια, αρκεί να λεγόντουσαν και face to face.

2. «Όταν σου είπα να με πάρεις αγκαλιά εννοούσα και τους δαίμονες»

Με την αγάπη όμως νικιούνται οι δαίμονες!

3. «Η αγάπη είναι ο φόβος που μας ενώνει με τους άλλους» του ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη.

Όπως λέει και ο Μούτζι σε ομιλία του «Η αγάπη δεν μπορεί να ανθίσει αν υπάρχει φόβος».

4. «Γδύσου κι αφήσου ή ντύσου κι α…»

Κάπου εδώ σταματάει το συναίσθημα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize