Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ έως τις 17/06/2019

Ρέθυμνο – Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ έως τις 17/06/2019

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ)  ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε  ΟΤΑ ενημερώνει ότι την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 11:00,  θα πραγματοποιηθεί στην Έδρα της Εταιρίας στα Ανώγεια ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την 1η πρόσκληση υποβολή αιτήσεων στήριξης για Ιδιωτικά Έργα στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER.

Η ενημερωτική εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο αλλά ειδικότερα στους Συμβούλους επιχειρήσεων, Μηχανικούς, Οικονομολόγους κ.α.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις στήριξης (προτάσεις)  ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ έως τις 17 Ιουνίου 2019.

Επίσης συνιστάται  οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους ηλεκτρονικά στο email: [email protected], καθώς και να ενημερώνονται συνεχώς από την ιστοσελίδα όπου έχει αναρτηθεί η πρόσκληση (http://www.leader-clld.akomm.gr/1/18.news) στην οποία αναρτώνται διευκρινήσεις σε σχετικά ερωτήματα τόσο από την  ΟΤΔ όσο και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize