Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Ο Γιάννης Ταταράκης στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών

Ρέθυμνο – Ο Γιάννης Ταταράκης στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών

O Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης πραγματοποίησε προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο αλλά και με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή και τον Υφυπουργό Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Κατά την συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ Θεοδωρικάκο, παρουσία και του Υφυπουργού κ Κεφαλογιάννη, ο κ Ταταράκης είχε την ευκαιρία να καταθέσει τις απόψεις του για θεσμικά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των Δήμων, ενώ παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αγίου Βασίλειου ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση έκτατης ανάγκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή στις 25 Φεβρουαρίου. Ο κ Θεοδωρικάκος άκουσε με προσοχή και στην συνέχεια εκφράστηκε θετικά για τα αιτήματα και τις προτάσεις του Δημάρχου τις οποίες υπερθεμάτισε ο κ Κεφαλογιάννης.

Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών όπου επίσης ο κ. Ταταράκης παρουσίασε τις ανάγκες του Δήμου για έργα και υποδομές με συγκεκριμένα στοιχεία αλλά και μελέτες. Τόσο ο Υπουργός κ Καραμανλής όσο και ο κ Κεφαλογιάννης δεσμεύτηκαν ότι θα εξετάσουν άμεσα τα αιτήματα του Δημάρχου.

Ο κ Ταταράκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ Κεφαλογιάννη τόσο για τις συναντήσεις που προγραμμάτισε με τους αρμόδιους Υπουργούς όσο και για την στήριξη του στα  αιτήματα που υπέβαλε.

Check Also

Ρέθυμνο – Το blame game στην Creta Farms και η αγωνία για τον επενδυτή

capital.gr Ιστορικά, ο κλάδος της αλλαντοβιομηχανίας έχει στιγματιστεί από μεγάλα “κανόνια”, όπως αυτά της ΒΙΚΗ, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize