Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Ρέθυμνο – Δέσμευση από τον Σταύρο Αρναουτάκη – Νέες προσπάθειες για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης

Ρέθυμνο – Δέσμευση από τον Σταύρο Αρναουτάκη – Νέες προσπάθειες για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα  26 / 11/ 18 η προγραμματισμένη συνάντηση με τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Ρεθύμνου με το Πειραιά.

Ενημερώσαμε τον κ. Περιφερειάρχη για την επιθυμία των Ρεθυμνιωτών να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Νομού μας και για τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει σαν ο επικεφαλής θεσμικός της Κρήτης

Είμαστε κατ αρχήν ικανοποιημένοι για την δέσμευσή του ότι θα ηγηθεί νέων προσπαθειών, σε συνεργασία  με την αντιπεριφέρεια και τους δήμους του νομού Ρεθύμνης ώστε να δούμε το πώς θα δρομολογηθεί μια θετική εξέλιξη στο πρόβλημά μας αυτό.

Αυτό επιζητούσαμε με την συνάντηση μας αυτή και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και η προσπάθεια από πλευράς του κ. Περιφερειάρχη .

Στην συνάντηση που διήρκεσε 1ώρα και 15΄λεπτά  παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου με επι κεφαλής την κ. Μ. Λιονή ,Ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης ,από την ελάσσονα αντιπολίτευση του δήμου ο κ. Μιχ. Ανδρουλάκης  και Τα μέλη της επιτροπής  Κώστας Πολοπετράκης και Κοσμάς Περπιράκης.

Για την επιτροπή Μετακίνησης

Περπιράκης Κοσμάς

Check Also

Η συγκλονιστική ιστορία του Ρεθυμνιώτη παλαιστή, Στέλιου Μυγιάκη – «Έπεφτα στο κρεβάτι, για να μην πονάει η κοιλιά από την πείνα»

fosonline.gr Ο μοναδικός Έλληνας παλαιστής που πήρε χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλά στο ΦΩΣ και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize