Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο: Νέα σύλληψη για την απαγωγή Λεμπιδάκη – 39χρονος που διέμενε στους Αρμένους οδηγείται στη δικαιοσύνη

Ρέθυμνο: Νέα σύλληψη για την απαγωγή Λεμπιδάκη – 39χρονος που διέμενε στους Αρμένους οδηγείται στη δικαιοσύνη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, καθώς σήμερα έγινε μία ακόμα σύλληψη ενός άντρα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στη μάντρα όπου κρατούσαν οι απαγωγείς το Μιχάλη Λεμπιδάκη τον τελευταίο καιρό, βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα που ταυτοποιήθηκαν με αυτά του συλληφθέντα.

Πρόκειται για έναν 39χρονο κάτοικο Ρεθύμνου, που δεν κατάγεται όμως από την Κρήτη, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του, σε περιοχή λίγο έξω από την πόλη και συγκεκριμένα στους Αρμένους Ρεθύμνου.

Εκδόθηκε λοιπόν ένταλμα σύλληψης και αύριο το πρωί ο 39χρονος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των ήδη συλληφθέντων, έλκουν την καταγωγή τους από χωριά σε μια ακτίνα 10 χιλιομέτρων πέριξ της πόλης του Ρεθύμνου, κάτι που έρχεται σε ταύτιση και με τη νέα σύλληψη, καθώς μπορεί ο 39χρονος να μην είναι Κρητικός, όμως ζει στη βασική ακτίνα δράσης της πλειοψηφίας των συλληφθέντων.

 

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων για έξι ολόκληρους μήνες.

Οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου σε μία μάντρα, εμφανώς καταβεβλημένο αλλά καλά στην υγεία του.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Επιστολή-εξομολόγηση Ρεθυμνιώτη απαγωγέα προς τον Λεμπιδάκη – «Αγαπητέ μου Μιχάλη…»

cretalive.gr Επιστολή-εξομολόγηση αλλά και … υπενθύμιση της στάσης του απέναντι στον επιχειρηματία, απέστειλε στον επιχειρηματία, …

Σχόλια

Font Resize