Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο Μιχάλης Βάμβουκας – Θα είναι υποψήφιος με τον Θοδωρή Νίνο ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος

Ρέθυμνο Μιχάλης Βάμβουκας – Θα είναι υποψήφιος με τον Θοδωρή Νίνο ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος

«Μέσα σε δύσκολους καιρούς, με τα πιεστικά προβλήματα που δημιουργεί η  καθημερινότητα, όλοι εμείς, οι άνθρωποι που αγαπάμε αυτόν τον τόπο, έχουμε την ουσιαστική υποχρέωση να βγούμε μπροστά.

Με αυτό ως αρχή, όλα αυτά τα χρόνια έχω επιλέξει να δώσω δύσκολες μάχες βγαίνοντας μπροστά για τις ιδέες και τις αξίες που πρεσβεύω.

Πάρα την ιδιαίτερα τιμητική προτροπή και τη στήριξη αρκετών φίλων που μου ζήτησαν να τεθώ επικεφαλής μιας νέας δημοτικής  κίνησης για το Δήμο Μυλοποτάμου, τους οποίους ευχαριστώ από καρδίας,  μετά από συνάντηση με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου Ρεθύμνου κ. Θ. Νίνου,  αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του πιστεύοντας ότι έχει έρθει η ώρα να υπάρξει μια ουσιαστική αλλαγή στο Μητροπολιτικό Δήμο, με ένα δημιουργικό όραμα και κυρίως με νέους ανθρώπους  που επιθυμούν να προσφέρουν τα μέγιστα για τον τόπο τους.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, συνδέονται αφενός με το σεβασμό μου σε συγγενικούς και πολίτικους δεσμούς τους οποίους διαχρονικά έχω τιμήσει και αφετέρου γιατί ο ζωτικός χώρος στον οποίο έχω επιλέξει να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά και να ζήσω με την οικογένεια μου, είναι το Ρέθυμνο. Εδώ δραστηριοποιούμαι από τα νεανικά μου χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας και ενεργός πολίτης, πάντα σεβόμενος την καταγωγή και τις ρίζες μου.

Πιστεύω σταθερά ότι μόνο ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή προσωπικοτήτων, που προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για μια νέα αναπτυξιακή πορεία για τον τόπο μας».

Check Also

Στο Ρέθυμνο ο Μιχάλης Χαντάς για να μας οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη ζωή με τις συμβουλές του!

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου διοργανώνει Σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας με τον Δρ. Μιχάλη Χαντά ΧΤΙΖΩ  ΜΙΑ  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize