Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Με τον σύνδεσμο Συνεταιριστικών Υπαλλήλων συναντήθηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης 

Ρέθυμνο – Με τον σύνδεσμο Συνεταιριστικών Υπαλλήλων συναντήθηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης 

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου (μέλη – εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού  & ΑΣΕΑΡ ΑΕΣ ΑΕ) πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο επαφών με φορείς ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Οι εργαζόμενοι της Ένωσης έθεσαν στον κ. Κεφαλογιάννη σειρά προβλημάτων οικονομικής φύσεως που καλούνται να αντιμετωπίσουν τόσο οι ίδιοι, όσο και ο συνεταιρισμός. Παράλληλα, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον και την πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού, δηλώνοντας την πρόθεση τους να συνεχίζουν να στηρίζουν επιμελώς και ανελλιπώς τη λειτουργία της Οργάνωσης.

Από τη μεριά του ο κ. Κεφαλογιάννης δεσμεύτηκε πως θα παραμείνει αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στον εκσυγχρονισμό και ενίσχυση της θέσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού και της ΑΣΕΑΡ ΑΕΣ ΑΕ, παρέχοντας ουσιαστικές λύσεις μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα με έμφαση στην συνεργασία και την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο τόπος μας.

Check Also

Ρέθυμνο – 1.268.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία στον δήμο Αγίου Βασιλείου

Τις συμβάσεις δύο έργων υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης με τον ανάδοχο τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize